دستجردی اعلام کرد:

بدقولی بیمه های تجاری در پرداخت هزینه‌های بیماران تصادفی

وزیر بهداشت گفت: اجرای قانون عدم دریافت هزینه از بیماران تصادفی مراجعه کننده به اورژانسها طبق ماده 92 برنامه چهارم توسعه با بدقولی بیمه ‌های تجاری به مشکل برخورده است.
کد خبر: ۳۴۳۳۸۷

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مرضیه وحید دستجردی افزود: طبق این ماده قانونی 10 درصد از هزینه پذیرش و درمان بیماران تروما را باید از محل مازاد بیمه‌ های تجاری جبران کرد و 90 درصد مابقی از خزانه دولت پرداخت می ‌شود که پرداخت دولت از خزانه مشکلی ندارد ولی بیمه‌ های تجاری 10 درصد خود را به موقع نمی ‌پردازند.

وی گفت: در حال حاضر بیمه ‌های تجاری تا پایان آذر 88 با بیمارستانها تسویه حساب کرده و از دی ماه 88 تاکنون 7 ماه معوقه این بیمه ‌ها به بیمارستانها پرداخت نشده است. 
 
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه عدم پرداخت به موقع 10 درصد مازاد بیمه شخص ثالث از بخشهای تجاری و خصوصی، مشکلات بسیاری برای بیمارستانهایی که پذیرش تصادفات زیادی دارند و از این اعتبار هزینه‌هایشان را جبران می‌کنند بوجود آورده است گفت: البته صحبتهایی برای حل این مشکل با رئیس بیمه مرکزی انجام شده و قولهای مساعدی هم در این زمینه دریافت کرده‌ایم.
 
وی در ادامه اظهارداشت: مشکل دیگری که این بدهیها بوجود می‌آورد این است که تأخیر چند ماهه در پرداخت بدهی بیمه‌ها نیز تنها بدهی های گذشته بیمارستانها را جبران می‌کند و در واقع به کار امروز این بیمارستانها نمی‌آید. زیرا آنها هم باید معوقه‌های پرسنلی و... را با آن جبران کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها