تقاضای ادامه تحصیل 83درصد جوانان بی پاسخ می ماند

رئیس سازمان ملی جوانان گفت : به رغم این که میل به تحصیل میان جوانان میل غالبی است ، اما فقط 17درصد از داوطلبان وارد مراکز آموزش عالی می شوند و نیاز 83درصد دیگر بی پاسخ می ماند.
کد خبر: ۳۴۱۶۵
وانین و مقررات کشور این تغییر را به رسمیت نشناخته ، در حالی که تطبیق شرایط جامعه با نیازهای جوانان نه تنها یک انتخاب بلکه یک ضرورت اجتناب ناپذیر است . وی که در چهارمین همایش ملی سازماندهی خدمات روان شناسی و مشاوره سخن می گفت ، اظهار کرد: ایران در حال حاضر به لحاظ ترکیب جمعیتی 15 تا 19 سال ، رتبه اول را در جهان داراست و در این گروه سنی در مقابل 100نفر دختر ، 98پسر وجود دارد.عبادی گفت : به منظور حل مشکلات موجود جوانان ، برنامه ملی جوانان تهیه شده که این برنامه در 3حوزه حقوق و مشارکت جوانان ، اوقات فراغت و اشتغال به تصویب رسیده است.

تشکیل ستاد امدادرسانی
سازمان های غیر دولتی جوانان

50سازمان غیر دولتی استان تهران با تشکیل ستاد امدادرسانی ، فعالیت برای کمک رسانی به مردم آسیب دیده بم را آغاز کردند. این ستاد قصد دارد با اجرای برنامه گلریزان با حضور هنرمندان و ورزشکاران جوان به جمع آوری کمکهای مردمی بپردازد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها