حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر، کاظم جلالی در حاشیه جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس با حضور در جمع خبرنگاران درباره تصمیمات روز گذشته کمیسیون امنیت ملی در ارتباط با طرح صیانت از دستاوردهای هستهای جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: این طرح انشاءالله هفته آینده در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.
وی افزود: روز گذشته طرح صیانت از دستاوردهای هستهای در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت که علیرغم پیشنهادهای زیادی که از سوی نمایندگان رسیده بود و البته مورد بررسی قرار گرفت در نهایت 5 ماده به تصویب رسید.
جلالی در تشریح مواد مورد تصویب کمیسیون امنیت ملی و در ارتباط با طرح صیانت از دستاوردهای هستهای تصریح کرد؛ بر این اساس دولت مکلف است به استمرار موضوع هسته ای تا رسیدن به خود اتکایی ملت ایران در همه شاخه های فناوری هستهای.
وی ادامه داد: همچنین دولت مکلف شده است که برای غنی سازی 20 درصد تلاش خود را ادامه دهد تا در بخش درمانی و رادیوایزوتوپ رآکتور تحقیقاتی - درمانی تهران و سایر رآکتورهای درمانی نیازشان تامین شود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به یکی دیگر از مصوبات روز گذشته این کمیسیون یاداوری کرد که بر این اساس دولت راه مکلف نموده ایم تا در چارچوب معاهده پادمان با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند و هرگونه همکاری بیش از آن ممنوع است.
جلالی در پایان خاطرنشان کرد؛ برخی رفتارهایی که احتمال می رود برخی قدرت های زورگو نسبت به ایران داشته باشند هم در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و دولت مکلف به عمل متقابل در این زمینه شد البته پس از طرح این موضوع در صحن علنی مجلس نمایندگان هم نظرات خود را ارائه خواهند کرد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....