دانشجویان کروبی را از دانشگاه صنعتی‌شریف بیرون کردند

خبرگزاری فارس دیروز نوشت : دانشجویان دانشگاه صنعتی‌شریف با سردادن شعار «فتنه‌گر برو بیرون» کروبی را از این دانشگاه بیرون کردند. به نوشته این خبرگزاری ، کروبی برای شرکت در مراسم ختم پدر محمدرضا عارف به دانشگاه صنعتی‌شریف رفته بود که دانشجویان این دانشگاه با سردادن شعارهایی نظیر فتنه‌گر برو بیرون، منافق برو بیرون و دانشگاه جای فتنه‌گران نیست مانع ورود وی به مسجد دانشگاه شدند.کروبی که وضعیت را چنین دید از حضور در مجلس ختم خودداری کرد و از دانشگاه صنعتی شریف خارج شد.
کد خبر: ۳۳۷۵۶۹

خشم مسکو از توقیف برخی تجهیزات نیروگاه بوشهر

روسیه به دلیل اقدام آلمان در توقیف برخی تجهیزات و فناوری‌های مورد نیاز در تکمیل نیروگاه بوشهر از این کشور به شورای امنیت شکایت کرد.به گزارش مهر و به نقل از رویترز، روسیه اعلام کرده که چنین اقداماتی جزو قوانین شورای امنیت نبوده و توقیف تجهیزات مورد نیاز برای تکمیل نیروگاه بوشهر جزو تحریم‌های شورای امنیت نیست.روسیه پیشتر نیز به اعضای شورای امنیت اعلام کرده بود که از اقدام آلمان در توقیف این‌گونه تجهیزات خشمگین است. هنوز تاریخ توقیف محموله ایران و محل آن مشخص نیست.در همین رابطه ویتالی چورکین، نماینده روسیه در سازمان ملل متحد به اعضای شورای امنیت اعلام کرده که مسکو از اقدام کشورهای سوم در جلوگیری از رسیدن تجهیزات خاص به ایران ناراحت است.

حمله به ایران خاورمیانه را بی‌ثبات می‌کند

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در سخنانی ضمن تکرار ادعاهای مقامات این کشور علیه تهران اذعان کرد: حمله به ایران منطقه خاورمیانه را تا حد غیر قابل باوری بی ثبات می‌کند.به گزارش مهر، دریادار مایکل مولن بدون توجه به اهداف صلح‌آمیز و شفاف برنامه هسته‌ای ایران ادعا کرد: معتقدم که حتی اگر تحریم‌ها افزایش یابد بازهم ایران به تلاش‌های خود برای دستیابی به سلاح اتمی ادامه می‌دهد.مولن در ادامه ادعاهای خود گفت: دست یافتن ایران به سلاح هسته‌ای بطور باور نکردنی خطرناک خواهد بود.

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در ادامه افزود: با این وجود معتقدم که حمله نظامی به ایران منطقه خاورمیانه را تا حد غیر قابل باوری بی‌ثبات می‌کند.

مسوول دفتر یاسر هاشمی دستگیر شد

مسوول دفتر یاسر هاشمی رفسنجانی عصر دوشنبه به جرم نگهداری اسناد طبقه‌بندی شده دستگیر شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، یک منبع آگاه از دستگیری مسوول دفتر یاسر هاشمی در ساختمان هیات امنای دانشگاه آزاد خبر داد.شنیده‌های دیگر حاکی است قرار است بزودی نمایشگاهی از این اسناد کشف شده برگزار شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها