جام حهانی 2010 آفریقای جنوبی

کامرانی فر کمک داور یکی از بازی های مرحله یک چهارم نهایی شد

حسن کامرانی فر کمک داور کشورمان در یکی از دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی نوزدهمین دوره رقابت های جام جهانی قضاوت خواهد کرد.
کد خبر: ۳۳۷۱۳۲

به گزارش مهر، هنوز ترکیب تیم داوری بازی های مرحله یک چهارم مشخص نشده و تنها اعلام شده کامرانی‌فر در این مرحله کمک داور اول است. از 19 تیم داوری جام جهانی  29 داور برای مرحله یک چهارم نهایی حفظ شده اند.

این کمک داور کشورمان دو دیدار مرحله مقدماتی بین تیم های مکزیک و فرانسه و شیلی وسوئیس را قضاوت کرده بود.

دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی 2010 از روز جمعه با دیدار تیم‌های برزیل و هلند آغاز خواهد شد.

در لیست اعلام شده از سوی فیفا برای داوران و کمک داوران بازمانده در جام جهانی نام تیم داوری حسن کامرانی فر به عنوان اولین تیم آسیایی آمده است که می تواند نشان دهنده شانس بالای قضاوت کامرانی فر در مراحل یک چهارم نیمه نهایی، رده بندی و حتی فینال باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها