بروجردی: شورای امنیت ابزار سیاست‌های آمریکاست

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با متذکر شدن این موضوع که شورای امنیت با روند کنونی درحال از دست دادن مشروعیت خود است، تاکید کرد جهانیان باید به فکر تجدیدنظر کلی و بازبینی در ساختار این شورا و سازمان ملل باشند.
کد خبر: ۳۳۵۶۹۸
 علاءالدین بروجردی در گفتگو با ایرنا افزود: شورای امنیت به عنوان مهم‌ترین نهاد تصمیم‌گیری درخصوص مسائل مهم جهانی، متاسفانه امروز به ابزاری برای اعمال سیاست‌های آمریکا در جهان تبدیل شده است.

وی با بیان این‌که آمریکا با سوءاستفاده از حق وتو در شورای امنیت، منشور این سازمان را زیرپا می‌گذارد، افزود: آمریکا با استفاده 60 باره از این حق در طول دهه‌های گذشته برای حمایت از رژیم صهیونیستی به رغم همه جنایت‌های این رژیم علیه مردم مظلوم فلسطین و کشتارهای متعدد، مشروعیت شورای امنیت را زیر سوال برده است. رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، تصریح کرد: شورای امنیت سازمان ملل در عمل نشان داد که مرجع مناسبی برای حفظ امنیت و حقوق ملت‌ها نیست و به طور مستمر علیه ملت‌ها و کشورها در این جایگاه ظلم شده و عدالت لگدمال می‌شود.

وی تاکید کرد: کشورها باید از قطعنامه‌هایی که ماهیت سیاسی دارد به هیچ وجه تمکین نکنند. بروجردی در ادامه با اشاره به تصویب یک فوریت طرح صیانت از دستاوردهای هسته‌ای کشورمان در مجلس شورای اسلامی گفت: ما با جدیت این طرح را دنبال می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها