بیغش در گفتگو با جام جم آنلاین:

مصر ویزای سفر برای نمایندگان را صادر نکرده است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: نمایندگان مجلس بطور جد پیگیر سفر به غزه هستند و تلاش دارند تا از طریق دیگری با یک کشتی حامل کمک های دارویی و غذایی به غزه سفر کنند.
کد خبر: ۳۳۵۴۰۸

محمود احمدی بیغش نماینده شازند در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با بیان اینکه دولت مصر تاکنون هیچ پاسخ کتبی برای سفر نمایندگان به غزه از گذرگاه رفح و خاک مصر نداده،گفت: تاکنون ویزا برای 4 نماینده‌ای که تصمیم داشتند تا جهت ابراز همدردی به غزه سفر کنند، صادر نشده است که به نظر می رسد تهدیدات اسرائیل در این زمینه تاثیر داشته است.

وی افزود: نمایندگان به طور جد پیگیر سفر به غزه هستند و تلاش دارند تا این سفر انجام شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: قرار است تا در آینده نزدیک کشتی کمک های انسانی جمهوری اسلامی ایران حامل مواد غذایی و دارویی از طریق دریای سیاه به غزه اعزام شود که نمایندگان مجلس تصمیم دارند تا از طریق این کشتی به غزه سفر کنند.

بیغش گفت: یک کشتی از اروپا حامل نمایندگان کشورهای اروپایی و کشتی دیگری از لبنان حامل زنان لبنانی به غزه می روند تا حصر غزه شکسته شود و هدف ما نیز همین است.

علاوه بر بیغش، پرویز سروری، عوض حیدرپور و شبیب جویجری از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به عزه سفر خواهند کرد.

یوسف اسدی-خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها