سطح گلخانه‌ای استان اصفهان افزایش می‌یابد

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: هر یک هکتار فضای گلخانه‌ای زمینه اشتغال 18 نفر را به صورت مستقیم فراهم می کند. براین اساس طی برنامه پنج ساله سطح گلخانه‌های استان به 1400 هکتار افزایش خواهد یافت.به گزارش ایسنا، محمد نصر اصفهانی افزود: برای ایجاد اشتغال در استان بهترین اقدام در بخش کشاورزی، توسعه فضاهای گلخانه‌ای است تا به سبب آن علاوه بر افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در آب بتوان زمینه اشتغال مناسبی را برای فارغ‌التحصیلان این بخش فراهم آورد.
کد خبر: ۳۳۴۷۲۵

طی سال‌های اخیر به دلیل وجود برخی مشکلات در ارائه تسهیلات بانکی، در این بخش با روند کندی روبه رو هستیم در صورتی که قبل از آن سالانه به طور متوسط 40 تا 45 هکتار فضای گلخانه‌ای در استان ایجاد می‌شد.

بی‌شک، راه اندازی بازار عرضه مستقیم گل و گیاه توسط سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری اصفهان، مکان یابی پایانه عرضه فروش گل و گیاه، اعطای تسهیلات یارانه‌ای به گلخانه‌داران استان، اجرای طرح GAS کردن گلخانه‌های استان، اجرای طرح کنترل آفات و بیماری‌ها به صورت تلفیقی و شناسایی و رتبه‌بندی گلخانه‌های استان از جمله برنامه‌های در دست اقدام برای توسعه تولید گل و گیاه زینتی استان خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها