آبرسانی به روستاهای خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی گفت: هم‌اکنون 185 روستای فاقد آب در استان وجود دارد. محمد دانشگر، با اشاره به روستاهای فاقد آب در استان افزود: امیدواریم در پایان برنامه پنجم توسعه تمام این روستاها از آب شرب برخوردار شوند که اعتباری حدود 100 میلیارد تومان برای این کار پیش‌بینی می‎شود.
کد خبر: ۳۳۳۲۶۱

به گزارش ایسنا، وی افزود: در ســـال جاری تکمیل ‌145 مجتمع نیمه‌تمام آبرسانی در قالب 1121 روستا با جمعیت بیش از 900 هزار نفر مدنظر است که برای تکمیل این پروژهها، 200 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

دانشگر گفت: در مجموع سال گذشته، 18 روستای فاقد آب را با جمعیت 1535 نفر برخوردار از آب آشامیدنی کردیم و در 185 روستا با جمعیت 95 هزار نفر نسبت به اطلاع و توسعه شبکه خطوط انتقال، مخازن ذخیره و کمبود منابع آبی اقدام کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی با بیان این که 8‌/‌2 درصد از جمعیت روستایی کشور در این استان هستند، تصریح کرد: روستاهای تحت پوشش سازمان 2155 روستاست که ‌9 درصد از جمعیت روستایی کشور را تحت پوشش قرار میدهد و این مقدار برابر با نفر است که وظیفه خدمت‌رسانی را به آنان بر عهده داریم.

وی خاطر نشان کرد: تعداد مشترکان ما 4009 مشترک است که 10 درصد مشترکان کشور سهم استان خراسان رضوی است و شاخص برخورداری ما از آب شرب بهداشتی 77‌/‌4 درصد است که کشوری آن 75 درصد است، یعنی 2‌/‌4 درصد نیز از کشوری بیشتر هستیم. وی افزود: منابع آبی که هم‌اکنون تحت پوشش سازمان است، 948 حلقه‌ چاه، 213 باب چشمه و 74 حلقه قنات است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها