اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها از نیمه دوم سال

سرانجام انتظارها درباره مهم‌ترین سوال ناگفته هدفمندی یارانه‌ها به پایان رسید: اجرای رسمی هدفمندی یارانه‌ها از نیمه دوم امسال... به گزارش خبرنگار ما، با این که پیش از این اسفندیار رحیم‌مشایی رئیس دفتر رئیس‌جمهور از اجرای بزرگ‌ترین جراحی اقتصاد ایران پس از شهریور ماه خبر داده بود، اما چون این اظهارات هیچ واکنشی را در خود دولت به دنبال نداشت، جدی گرفته نشد. حتی در اظهارنظری دیگر سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی، معاون حقوقی و پارلمانی رئیس‌جمهور از توافق دردولت برای عدم اعلام زمان اجرای هدفمندی یارانه‌ها خبر داده و گفته بود: هر زمان هدفمندی یارانه‌‌ها بخواهد اجرا شود، شب قبل از آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.
کد خبر: ۳۲۸۴۲۸

با این حال محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور تابوی این مساله را شکست و به طور رسمی از اجرای هدفمندی یارانه‌ها در نیمه دوم امسال خبر داد. هرچند در اظهارات رئیس‌جمهور ماه، روز و یا تاریخ خاصی برای این امر ذکر نشده، اما همین اظهارنظر کلی نیز بر نگاه افکار عمومی، فعالیت بخش خصوصی، تخصیص بودجه‌های دولتی، سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و سایر مولفه‌های اقتصادی و اجتماعی کشور تاثیرگذار خواهد بود، طوری که دست‌کم تا 4 ماه آینده اقتصاد از بلاتکلیفی و اضطراب احتمالی ناشی از اثرات اجرای این قانون، خلاص خواهد شد. به زعم کارشناسان اقتصادی این اعلام می‌تواند نوعی آرامش در میان مردم و فعالان اقتصادی ایجاد کند و آنان را از فکر همیشگی و روزانه درباره این که امروز یا فردا هدفمندی یارانه‌ها به طور غیرمنتظره اجرا می‌شود و احتمالا در کسب و کار یا روند سرمایه‌گذاری و فعالیت آنان اختلال ایجاد خواهد شد، می‌رهاند.

رئیس‌جمهور روز پنجشنبه گذشته در یک ارتباط زنده تلویزیونی با مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج گفت: طرح هدفمند کردن یارانه‌ها، بزرگ‌ترین طرح اقتصادی 50 سال اخیر است که از نیمه دوم امسال اجرا می‌شود.

به گزارش فارس، احمدی‌نژاد با اشاره به این که سالانه بیش از 100 هزار میلیارد تومان انرژی در کشور مصرف می‌شود، افزود: این میزان 4 برابر میانگین جهانی است و اگر یک‌سوم آن صرفه‌جویی شود، بودجه عمرانی کشور بیش از 5/2 برابر افزایش می یابد.

وی با بیان این که 9 بسته حمایتی در طرح هدفمند کردن یارانه‌ها پیش‌بینی شده است، گفت: مقدمات اجرای این طرح بسرعت در حال انجام است که پس از تکمیل اطلاعات خانوارها، حساب‌های بانکی باز می‌شود و 2 ماه قبل از شروع طرح، پول‌ها به حساب افراد واریز خواهد شد که امیدواریم این طرح عواقب سوء نداشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها