احمدی‌نژاد: دولت بعدی انقلابی‌تر از دولت کنونی خواهد بود‌

رئیس‌جمهور در پاسخ به اظهارات یکی از مسوولان استان کهگیلویه ‌و بویراحمد که ابراز امیدواری کرد با تغییر قانون اساسی زمینه حضور رئیس دولت دهم در دوره بعدی انتخابات نیز فراهم شود، گفت: در خزانه الهی انسان‌های توانمند زیادی هستند‌ و من یقین دارم دولت بعدی انقلابی‌تر از دولت کنونی خواهد بود‌ و با اطمینان اعلام می‌کنم راه آغاز شده در کشور غیر‌قابل بازگشت است. به گزارش فارس، احمدی‌نژاد روز پنجشنبه در دومین روز از سومین سفر استانی خود به کهگیلویه و بویراحمد‌ همچنین با اشا‌ره به مایوس شدن مردم آمریکا و اروپا از حاکمان خود، گفت: امروز ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی تنها به عنوان یک دولت یا کشور مطرح نیست بلکه نقطه اتکا، نشاط و انگیزه برای تمامی ملت‌های جهان است. مردم آمریکا و اروپا از حاکمان خود مایوس شده‌اند و اکنون نقطه امید خود را ایران می‌دانند.وی افزود: حرکت به سوی دنیای حق و عدالت از ایران اسلامی آغاز شده است، دوره ظالمان و دیکتاتورها به سر آمده و به فضل خدا به زودی بساط ظلم و استکبار از جهان برچیده می‌شود.
کد خبر: ۳۲۸۳۸۱

احمدی‌نژاد خطاب به مدیران استان کهگیلویه ‌و بویراحمد گفت: شما و ملت ایران باید قدر خود را بدانید، زیرا چنین حکومتی که زمینه‌ساز حکومت عدل الهی است در طول تاریخ سابقه نداشته و بسیاری از انبیاء الهی‌ آرزوی زیستن در این حکومت را داشته‌اند.

رئیس‌جمهور در ارتباط زنده تلویزیونی با مردم استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: قانون هدفمندکردن یارانه‌ها بزرگ‌ترین طرح اقتصادی 50 سال اخیر است که از نیمه دوم امسال اجرا می‌شود.

احمدی‌نژاد گفت: صرفه‌جویی در منابع، افزایش خلاقیت و ابتکار و توزیع عادلانه منابع از مهم‌ترین آثار اجرای این طرح است.

وی با اشاره به این‌که سالانه بیش از 100 هزار میلیارد تومان انرژی در کشور مصرف می‌شود، افزود: این میزان 4 برابر میانگین جهانی است که اگر یک سوم آن صرفه‌جویی شود بودجه عمرانی کشور بیش از دو و نیم برابر افزایش می‌یابد.وی همچنین با بیان این‌که 9 بسته حمایتی در طرح هدفمندکردن یارانه‌ها پیش‌بینی شده است، گفت: مقدمات اجرای این طرح بسرعت در حال انجام است که پس از تکمیل اطلاعات خانوارها، حساب‌های بانکی باز می‌شود و دو ماه قبل از شروع طرح، پول‌ها به حساب افراد واریز می‌شود که امیدواریم این طرح عواقب سوء نداشته باشد.

درگیری آمریکا با ایران مقطعی است

رئیس‌جمهور در بخش دیگر سخنانش با اشاره به اینکه درگیری آمریکا با مردم ایران مقطعی است و آنها با اساس مخالف هستند، گفت: دشمنان از سابقه تاریخی و قدرت تاثیرگذاری مردم ایران می‌ترسند در حالی که ایران به دنبال تعامل با جهان است و در موضوع هسته‌ای نیز با وجود فشار دشمنان و همکاری برخی افراد در داخل، زیر بار نرفت.

احمدی‌نژاد افزود: در نشست بازنگری NPT پیشنهادهای منطقی و کارشناسانه ایران مورد توجه و حمایت کشورهای غیرمتعهد قرار گرفت و این نشست با وجود تبلیغات گسترده دشمنان با برنامه‌ریزی ایران به شکست دشمنان‌تبدیل شد.

وی گفت: راهپیمایی علیه رژیم صهیونیستی در کشورهای فرانسه و آلمان و نوشتن مطالب علیه این رژیم در روزنامه‌ها بیانگر شکست رژیم صهیونیستی و آگاهی افکار عمومی جهان و اطلاع‌رسانی صحیح و بموقع ایران در این زمینه به ویژه در نشست ژنو است.

مصوبات دولت برای کهگیلویه و بویراحمد

هیات دولت در جلسه استانی خود در استان کهگیلویه و بویراحمد مصوبات مهمی برای آبادانی و سازندگی این استان داشته است. تکمیل و تجهیز 5 کتابخانه و 10 خانه فرهنگ در شهرستان‌های استان، اختصاص 2200 میلیارد ریال قرض‌الحسنه و تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت برای اجرای طرح‌های خوداشتغال‌زا، تامین اعتبار احداث هزار واحد مسکونی شهری برای مددجویان و اقشار کم‌درآمد در سال 89 و 90، اختصاص یک میلیارد ریال جهت ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی، احداث نیروگاه سیکل ترکیبی 500 مگاواتی برای تامین برق صنایع استان توسط بخش غیردولتی، اختصاص مبلغ 300 میلیارد ریال جهت آبرسانی به روستاهای مشکل‌دار و تامین روشنایی معابر شهرها و روستاها و اصلاح شبکه توزیع برق طی سال‌های 1389 و 1390، اختصاص 600 میلیارد ریال جهت اجرای تاسیسات فاضلاب برای شهرهای یاسوج، دهدشت، چرام، مادوان، دوگنبدان و سی‌سخت طی سال‌های 1390تا 1392، تنها بخشی از مصوبات دولت در این استان بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها