پرداخت بدهی 20 هزار میلیارد تومانی دولت به تامین اجتماعی تا پایان سال

مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی گفت: بدهی 50 سال گذشته دولت‌ها به تامین اجتماعی یکجا جمع شده و امروز بالغ بر 20 هزار میلیارد تومان می‌شود؛ اما براساس گفته‌های رئیس‌جمهوری، قرار است این بدهی تا پایان امسال به تامین اجتماعی پرداخت شود. به گزارش ایرنا، علی ذبیحی با اشاره به پوشش بیمه‌های اجتماعی در میان 50 تا 60 درصد از مردم جامعه، افزود: این در حالی‌ است که در این حوزه هنوز خلأ‌های قابل توجهی وجود دارد. وی گفت: اما این مساله را نیز باید مدنظر قرار داد که گسترش چتر بیمه‌ای نیازمند بنیه اقتصادی قدیم و حمایت جدی دولت است و این امر با اقتصاد کنونی کشور امکان‌پذیر نیست.
کد خبر: ۳۲۷۶۲۶

وی با بیان این‌که بخشی از طرح هدفمند کردن یارانه‌ها مربوط به گسترش پوشش بیمه‌ای می‌شود، افزود: چنانچه دولت یارانه‌ها را از طریق صندوق‌های بیمه‌ای مانند تامین اجتماعی، روستاییان، عشایر و نیروهای مسلح ارائه کند، انقلابی در بیمه کشور ایجاد می‌شود. مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، توزیع سهام عدالت را نیز نوعی توزیع ثروت ملی دانست و ادامه داد: هدفمند کردن یارانه‌ها، نوعی دیگر از توزیع ثروت ملی در بین مردم محسوب می‌شود.

مشاور رئیس‌جمهور افزود: این امر باعث شده تا ثروت ملی دیگر تحت سیطره جریانات خاصی که هر روز به زندگی مردم و تورم دامن می‌زنند، قرار نگیرد و با توزیع یارانه‌ها در میان تمامی جمعیت کشور، می‌توان امیدوار بود که مردم وارد حوزه اقتصادی شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها