حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر ، رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش شهر تهران هیچ ردیفی برای استخدام نیرو ندارد ، گفت: تهرانی های متقاضی برای شرکت در آزمون در صورتی که واجد شرایط عمومی و اختصاصی باشند و تمایل خدمت در شهرستان های استان تهران یا شهرهای دیگر را دارند می توانند با واریز هزینه ثبت نام به حساب خزانه کل کشور به یکی از کارگزینی های شهرستان های تهران مراجعه و مدارک لازم را برای ثبت نام در آزمون مرحله اول دریافت کنند.
وی اضافه کرد: داوطلبان تهرانی که متولد یکی از استانهای دیگر باشند یا دو سال متوالی در استانی تحصیل کرده اند نیز می توانند به عنوان فرد بومی در آن شهر یا استان برای شرکت در آزمون مراجعه کنند.
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش درباره طرح دو فوریتی مجلس در خصوص تعیین تکلیف معلمان حق التدریس و جلوگیری از استخدام 40 هزار نیروی آزاد که سه شنبه هفته گذشته به تصویب نمایندگان مجلس رسید ، افزود: طبق مصوبه مجلس در تابستان سال گذشته وزارت آموزش و پرورش می تواند در مدت پنج سال 60 هزار نیروی حق التدریس را استخدام کند. از سویی در آن مصوبه قید سال نیامده و ما می توانیم این نیروها را در سال پنجم یا بر اساس تقسیم بندی 12 هزار نفری در مدت پنج سال استخدام کنیم.
صابری تصریح کرد: ثبت نام آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ادامه دارد و شبهات بوجود آمده از سوی مجلس نیز حل شده است.
رئیس سنجش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اولویت های ثبت نام گفت: استخدام نیروها بر اساس اولویت مناطق نیمه برخوردار و محروم در سه رشته ورزش، فنی و حرفه ای، مشاوره تحصیلی در دوره راهنمایی خواهد بود.
مهلت ثبت نام تمدید نمی شود
صابری با بیان اینکه مرحله اول آزمون استخدامی آموزش و پرورش هفتم خرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد، تاکید کرد: بر همین اساس مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی که تا روز 19 اردیبهشت ماه است تمدید نخواهد شد.
وی درباره افرادی که با پرداخت هزینه به صندوق خزانه در آزمون ثبت نام کرده اند اما با اعلام جدول رشته های مورد نیاز متوجه شده اند که شرایط شرکت در آزمون را ندارند گفت: این اشتباه به داوطلبان بر می گردد چرا که از همان روز اول ثبت نام جدول توزیع رشته های مورد نیاز بر روی سایت قرار داشت و داوطلبان باید به این نکته توجه می کردند.
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: از 12 اردیبهشت تا امروز بیش از 350 هزار نفر با مراجعه به سایت سنجش وزارت آموزش و پرورش برای شرکت در این آزمون ثبت نام کرده اند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....