پاول خواستار «نقش فعالتر» سازمان ملل متحد در عراق شد

جام جم آنلاین : کالین پاول ، وزیر خارجه امریکا روز جمعه 28 نوامبر اطمینان داد که اکنون خواستار «نقش فعالتر» سازمان ملل متحد در عراق است ، اما خاطرنشان کرد ، نیروهای نظامی امریکا عراق را ترک نخواهند کرد.
کد خبر: ۳۲۵۱۴
کالین پاول در گفتگو با روزنامه لیبراسیون تاکید کرد: «برخی از همکاران اروپایی من می گویند ، قدرت را واگذار کنید و عقب بنشینید مسلما پاسخ ما منفی است ما قدرت را واگذار نمی کنیم ، زیرا این اقدام منجر به هرج و مرج کامل می شود».
پاول افزود: مایل است قدرت به گروهی از مقامات عراقی واگذار شود که تا اندازه ای از مشروعیت برخوردار باشند.
تفاوت این کار با واگذاری قدرت به گروهی که توسط نیروهای متحد انتخاب شده اند ، مشروعیتی است که برگزاری انتخابات و تشکیل مجلس به گروه منتخب می دهد.
وی در مورد نقش سازمان ملل متحد گفت : بحث در مورد یک قطعنامه جدید هنوز موردی ندارد ، اما وی اکنون خواستار «نقش فعالتر» سازمان ملل متحد در عراق است.
پاول افزود: جرج بوش نیز چنین خواسته ای دارد در جریان 6 ماه آینده سازمان ملل متحد می تواند یک نقش واقعی را در عراق ایفا کند ، زیرا سازمان ملل متحد در آماده کردن زمینه انتقال سیاسی از تجربه و مهارت کافی برخوردار است.

سازمان ملل متحد باید نقش اصلی را در عراق ایفا کند
آمریکا می خواهد نقش سازمان ملل را در عراق پس از جنگ حذف کند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها