ساخت 40 تله‌تئاتر و 15 فیلم تلویزیونی در شبکه 4

مدیر گروه نمایش و فیلم شبکه 4 از تولید 40 تله‌تئاتر، 15 تا 20 فیلم تلویزیونی و برنامه جدید «دست به نقد» و ایجاد تغییرات در برنامه «دو قدم مانده به صبح» در سال جاری خبر داد.رحمان سیفی‌آزاد، مدیر گروه نمایش و فیلم شبکه 4 درباره سیاست‌های امسال این شبکه به مهر گفت: سیاست اصلی ما در گروه نمایش و فیلم شبکه 4، تولید آثاری برمبنای متون ایرانی در حوزه‌های دینی، اجتماعی و... است. درواقع اولویت براساس این نوع متون است. مخاطبان با متون ایرانی ارتباط بیشتری برقرار می‌کنند و برایشان ملموس‌تر است، به همین دلیل تصمیم گرفتیم متون ایرانی انتخاب شود.
کد خبر: ۳۲۴۸۱۱

مدیر گروه نمایش و فیلم شبکه 4 در پاسخ به این سوال که معمولا در ساخت تله‌تئاتر از متون خارجی استفاده شده و چرا کمتر متون ایرانی جدی گرفته می‌شود، توضیح داد: استفاده از متون ایرانی برای ساخت آثار مختلف همیشه از سوی تلویزیون جدی بوده؛ اما کمتر رغبت برای نگارش دیده شده است. ما قصد داریم دراین‌باره از نویسندگان مطرح استفاده ببریم و در حال حاضر با چند نفر از آنها رایزنی کردیم؛ اما در حال حاضر نمی‌توانم نامی از آنها ببرم.

سیفی‌آزاد در پاسخ به این سوال که سال گذشته شبکه 4 در ساخت فیلم‌های تلویزیونی، موضوع زندگی و خانواده را اولویت قرار داده بود، آیا امسال هم این سیاست در شبکه 4 حاکم است، گفت: بله، این سیاست را دنبال می‌کنیم تا در آثار به بحث خانواده ایرانی اسلامی بپردازیم. قصد داریم در آثار نمایشی، مشکلات طبقه متوسط را مطرح کنیم. البته منظور از طبقه متوسط، مالی نیست؛ بلکه به لحاظ تحصیلات و فرهنگی مدنظر است.

وی درباره این‌که ساخت مجموعه تلویزیونی در برنامه‌های امسال گروه نمایش و فیلم شبکه 4 قرار دارد، توضیح داد: ساخت مجموعه جزو سیاست‌های ما نیست؛ اما به صورت خاص مجموعه می‌سازیم، به شرط آن که به لحاظ مالی اعتبارات لازم فراهم شود؛ چراکه ساخت مجموعه، هزینه‌های زیادی می‌طلبد و با توجه به ماموریت شبکه 4 باید سعی کنیم اگر مجموعه‌ای هم ساخته می‌شود، خاص باشد. مثلا درباره شخصیت‌های ایرانی اسلامی تاثیرگذار که توانسته‌اند در حوزه‌ اندیشه اثرات زیادی برجای بگذارند.

مدیر گروه نمایش و فیلم شبکه 4 درباره برنامه جدید دست به نقد گفت: این برنامه به تهیه‌کنندگی و اجرای مسعود فراستی بزودی پخش می‌شود. نقد و بررسی فیلم‌های در حال اکران، بخشی از این برنامه است. برنامه دست به نقد هفته‌ای یک روز روی آنتن شبکه 4 می‌رود.سیفی‌آزاد درباره تغییرات برنامه «دو قدم مانده به صبح» گفت: عوامل این برنامه هیچ تغییر نمی‌کنند؛ بلکه دکور و فرم برنامه تغییر می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها