مشاور وزیر بهداشت خبر داد:

توزیع مهر کارت فجر بین کارکنان وزارت بهداشت

مشاور وزیر بهداشت در امور کارآفرینی گفت: کارت اعتباری مهر کارت فجر با یک میلیون و 500 هزار تومان اعتبار اولیه به منظور خرید لوازم خانگی از اردیبهشت امسال بین کارکنان وزارت بهداشت توزیع می‌شود.
کد خبر: ۳۲۱۷۳۷

غضنفر میرزابیگی در گفتگو با فارس ، افزود: طرح کارت اعتباری ویژه کارکنان دولت یا مهر کارت فجر یک طرح مصوب شورای عالی اشتغال است که با همکاری 3 جانبه دستگاه اجرایی ، بانک عامل و کارخانه‌های تولیدکننده لوازم خانگی استاندارد ایرانی از اردیبهشت امسال برای کارکنان دولت (کشوری و لشکری) اجرا می‌شود که با توافق وزیر بهداشت و وزیر آموزش و پرورش، کارکنان این 2 دستگاه اولین گروهی هستند که از مزایای این طرح برخوردار می‌شوند.

وی افزود: بر این اساس کارکنان وزارت بهداشت در صورت تمایل به استفاده از این طرح که در واقع یک وام خرید کالاست؛ می‌توانند با مراجعه به معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی مربوط ثبت‌نام و مهرکارت فجر خود را که در این مرحله یک‌ونیم میلیون تومان اعتبار در آن است ، دریافت کنند.

میرزابیگی گفت: این وام بدون بهره و با کارمزد 4 درصد است و کارکنانی که این کارت را دریافت می‌کنند، می‌توانند با مراجعه به مراکز فروش کالاهایی که به آنها اعلام می‌شود، ظرف 3 ماه به صورت اعتباری خرید کنند.

مشاور وزیر بهداشت تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح افزایش توان خرید اقشار حقوق‌بگیر، افزایش گردش مالی و پولی در جامعه و رونق اقتصادی، حمایت از کالاهای با کیفیت داخلی و افزایش اشتغال، برقراری عدالت اجتماعی، اصلاح الگوی مصرف و افزایش رضایتمندی کارکنان دولت است.

میرزابیگی افزود: کارکنان دولت می‌توانند با استفاده از این کارت لوازم خانگی مانند فرش، یخچال، فریزر، اجاق گاز، ماشین لباسشویی، کولر و سایر لوازم خانگی برقی و استاندارد خریداری کنند و اقساط آن را طی 24 ماه یا به صورت دلخواه در مدت زمان کمتر پرداخت کنند اما مدت زمان اعتبار و خرید کالا با مهرکارت فجر 3 ماه از زمان صدور آن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها