رئیس قوه قضاییه :

طرح اتهامات در تریبون های عمومی خلاف شرع و قانون است

رئیس قوه قضاییه مبارزه با مفاسد اقتصادی را وظیفه همه دستگاه‌های موثر کشور دانست و افزود: قوه قضاییه در مسیر مبارزه با مفاسد اقتصادی، باید از حمایت قانونی و مسوولانه همه قوای کشور بهره‌مند باشد. به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت‌الله آملی‌لاریجانی در جلسه دیروز مسوولان عالی قضایی، سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از مسوولان عالی نظام و تاکیدات معظم‌له برای هماهنگی مسوولان و روسای قوا را بسیار ارزشمند و راهگشا دانست و تصریح کرد: انجام برنامه‌های کلان، بویژه برنامه پنجم توسعه با وحدت و هماهنگی همه مسوولان امکان‌پذیر است و لازم است با هماهنگی و همدلی بیشتر برنامه پنجم توسعه به بهترین وجه اجرایی شود.
کد خبر: ۳۲۱۲۱۱

وی با تشکر از حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از قوه قضاییه در مبارزه با مفاسد اقتصادی و تعقیب متهمان اظهار کرد: قوه قضاییه تعقیب متهمان به فساد اقتصادی را وظیفه ذاتی خود می‌داند و در این زمینه از هیچ تهدید و ارعابی نیز خوف ندارد.آملی‌لاریجانی با اشاره به این که طرح جزئیات برخی پرونده‌های مهم مفاسد اقتصادی باید مطابق قانون و مقررات باشد، گفت: طرح برخی اتهامات در تریبون‌های عمومی و رسانه‌ها اخلاقا و شرعا نادرست و خلاف قانون است و جرم تلقی می‌‌شود.

رئیس قوه قضاییه آحاد جامعه بویژه افراد تاثیرگذار را به کسب بصیرت سفارش کرد تا در موضعگیری‌های سیاسی خود، خدای ناکرده به وسیله‌ای برای رسیدن به اهداف خاص جریانات سیاسی تبدیل نشوند و افزود: به تمامی عزیزان و دلسوزان اطمینان می‌دهم قوه قضاییه در رسیدگی به همه پرونده‌ها بخصوص پرونده‌های مهم با در نظر گرفتن سیاست کلی نظام برخورد قانونی می‌کند و هرگز تحت‌تاثیر جریانات خاص سیاسی قرار نمی‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها