بهبود شاخص‌های اقتصادی ایران در سال 88

وزیر امور اقتصادی و دارایی از بهبود شاخص‌های اقتصادی ایران همچون تورم، مالیات، صادرات غیرنفتی، واردات و بورس در سال 88 خبر داد. به گزارش مهر، شمس‌الدین حسینی در دور سوم سفرهای استانی هیات دولت در جمع صنعتگران و بازرگانان استان آذربایجان غربی با بیان این که کشور در سال 1387 با بحران اقتصادی جهانی مواجه بود، اقتصاد کشور را به طور نسبی و مقایسه‌ای دارای وضعیت مطلوبی دانست.
کد خبر: ۳۲۰۶۹۲

حسینی با اشاره به کاهش تورم به 8‌/‌10 درصد، رشد 17 درصدی صادرات غیرنفتی، کاهش 17 درصدی وزن واردات، بازدهی بورس کشور با 57 درصد، افزایش 14 درصدی وصول مالیات نسبت به مصوب مجلس و پرداخت صددرصد بودجه عمرانی سال 1388 را برای اقتصاد ایران پربار دانست.دبیر کارگروه طرح تحولات اقتصادی در ادامه اظهار کرد؛ یکی از پیچ‌های اصلی مدیریت اقتصادی کشور بحث هدفمند کردن یارانه‌هاست و بر توجه خاص صنعتگران کشور به مصرف انرژی و استفاده احسن از منابع موجود تاکید کرد.وی افزود: ما در حالی 80 میلیارد دلار در سال یارانه انرژی می‌دهیم، اما کشور ترکیه دو برابر این عدد را مالیات وصول می‌کند.

حسینی افزود: ما باید برای اداره کشور و افزایش شتاب رشد اقتصادی کشور شیوه‌ها و مدل اقتصاد کشور را تغییر بدهیم و این در سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی به صورت قانونی درآمده و لازم‌الاجراست. ما مصمم و متعهدیم که مشکلات را برطرف کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها