مدیر عامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران با تأکید بر آمادهباش مراکز معاینه فنی در طول تعطیلات نوروز، خاطرنشان کرد: فقط روز شنبه 29 اسفند به دلیل هم زمانی با تحویل سال مراکز معاینه فنی تعطیل است.
به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، وحید نوروزی افزود: از تمام کارکنان در مراکز معاینه فنی خواسته شده به منظور تأمین آرامش خاطر، امنیت و رفاه حال شهروندان با گذشت از حق اداری خود در استفاده از تعطیلات نوروز، صرفهنظر کرده و در خدمت عمومی مردم باشند.
براساس این گزارش تمامی مراکز معاینه فنی پنجشنبه 27 و جمعه 39 اسفند از 7:30 صبح تا 19 آماده خدمترسانی به شهروندان هستند، ضمن این که 2 مرکز نیایش و بیهقی تا پنجشنبه به صورت شبانهروزی و جمعه تا 12 نیمه شب مشغول به کار خواهند بود.
همچنین از اول تا 11 فروردین مراکز شهید آبشناسان، بیهقی، نیایش، سراج و خاوران باز خواهند بود.