امنیت جهانی بدون سلاح کشتار جمعی

کنفرانس خلع سلاح در تهران برگزار می شود

کنفرانس خلع سلاح و عدم اشاعه با عنوان امنیت جهانی بدون سلاح های کشتار جمعی در روزهای 28 و 29 فروردین ماه (برابر با 18-17 آوریل 2010) در تهران و در سازمان ایرانی مجامع بین المللی برگزار می شود.
کد خبر: ۳۱۷۶۰۴

به گزارش مهر ، در این نشست بعد از سخنرانی مهمانان ویژه و تشکیل پانل عمومی قرار است پانل های تخصصی تحت عنوان «چالش های خلع سلاح» ، «تعهدات بین المللی کشورها در زمینه خلع سلاح و عدم اشاعه ، آثار عدم نابودی سلاح های کشتار جمعی» ، «راهکارهای عملی برای تحقق خلع سلاح» تشکیل شود.

بررسی جمع بندی پانل های تخصصی پایان بخش برنامه های رسمی این کنفرانس خواهد بود.

از کارشناسان ، متخصصان و مقامات رسمی و غیررسمی بیش از 60 کشور دنیا در سطوح مختلف اعم از وزرای امورخارجه و رؤسا و کارشناسان مراکز تحلیلی و تحقیقاتی دعوت به عمل آمده است.

مهمانان کنفرانس تهران بازدید از شهر تاریخی اصفهان را نیز در برنامه دارند.
 
در حاشیه این کنفرانس نیز نمایشگاه قربانیان سلاح های شیمیایی در دوران هشت سال دفاع مقدس برگزار می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها