مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد:

ظروف استیل و پیرکس بهترین ظروف برای پخت

علی کشاورز مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ظروف استیل و پیرکس بهترین ظروف برای پخت انواع غذاها هستند.
کد خبر: ۳۱۳۱۰۱

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با فارس، افزود: ظروف پیرکس از انواع بلور با نوعی عملیات حرارتی تنش‌زدایی (دمای 620 تا 630 درجه سانتی‌گراد) ‌و با افزودن نوعی ماده با نام تجاری «بوراکس» به مواد اولیه تولید می‌شوند.

وی گفت: طبخ غذا در ظروف پیرکس بسیار بهتر است، زیرا تقریباً تمام انواع غذاها را می‌توان در آنها درست کرد و مواد اسیدی یا بازی، روی آنها تأثیری ندارند.

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: باید به این نکته دقت شود که پیرکس، حرارت را به خوبی، ولی به‌طور غیر یکنواخت منتقل می‌کند. بنابراین باید دقت کرد که این ظروف با المنت‌های برقی و حرارت بسیار زیاد به‌صورت مستقیم تماس نداشته باشند، بلکه در مایکروویو یا اجاق گاز به شکل غیر مستقیم حرارت ببینند.

کشاورز افزود: ظروف استیل از ترکیب آهن و فلزات ساخته می‌شوند که ظروف استیل از بهترین ظروف مناسب برای پخت و پز غذا است و تنها نکته‌ای که در مورد این ظروف باید گفت این است که غذاهای اسیدی و نمکی را به مدت طولانی در ظروف استیل نگهداری نشود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها