
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با فارس، افزود: ظروف پیرکس از انواع بلور با نوعی عملیات حرارتی تنشزدایی (دمای 620 تا 630 درجه سانتیگراد) و با افزودن نوعی ماده با نام تجاری «بوراکس» به مواد اولیه تولید میشوند.
وی گفت: طبخ غذا در ظروف پیرکس بسیار بهتر است، زیرا تقریباً تمام انواع غذاها را میتوان در آنها درست کرد و مواد اسیدی یا بازی، روی آنها تأثیری ندارند.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: باید به این نکته دقت شود که پیرکس، حرارت را به خوبی، ولی بهطور غیر یکنواخت منتقل میکند. بنابراین باید دقت کرد که این ظروف با المنتهای برقی و حرارت بسیار زیاد بهصورت مستقیم تماس نداشته باشند، بلکه در مایکروویو یا اجاق گاز به شکل غیر مستقیم حرارت ببینند.
کشاورز افزود: ظروف استیل از ترکیب آهن و فلزات ساخته میشوند که ظروف استیل از بهترین ظروف مناسب برای پخت و پز غذا است و تنها نکتهای که در مورد این ظروف باید گفت این است که غذاهای اسیدی و نمکی را به مدت طولانی در ظروف استیل نگهداری نشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد