اخراج صاحبان پایان‌نامه‌های سرقتی از دانشگاه‌ها

گروه جامعه: معاون آموزشی وزارت علوم ضمن تشریح سازوکارهای برخورد با پایان‌نامه‌های تکراری گفت: پایان‌نامه‌های تکراری که عینا کپی‌برداری شده‌اند، ارزش علمی ندارند و دانشجویانی که مرتکب چنین تخلفی می‌شوند با برخورد انضباطی و حتی اخراج مواجه خواهند شد. حسین نادری‌منش در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: با راه‌اندازی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات که پایان‌نامه‌ها را گردآوری می‌کند، مشاهده پایان‌نامه‌های تکراری و مواردی نظیر آن نسبت به گذشته مشخص و به دانشگاه اطلاع‌رسانی می‌شود.
کد خبر: ۳۱۱۵۴۹

وی اظهار کرد: اما با وجود این، پایان‌نامه‌ای که تکراری و عینا شبیه یک پایان‌نامه دیگر باشد، ارزش و اعتبار علمی ندارد.

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان این‌که هر تحقیق علمی که دانشجو ارائه می‌کند، باید بدیع باشد، گفت: ممکن است پایان‌نامه‌ای شبیه مورد دیگری باشد، اما نتیجه متفاوتی به دست آورده باشد ولی در برخی موارد عینا همان تحقیق ارائه می‌شود که در این صورت ارزش و اعتبار ندارد.

وی اضافه کرد: دانشجو با این پایان‌نامه نمی‌تواند نمره‌ای کسب کند و هر دانشگاهی برای مواجهه با این مشکل سازوکارهای خاص خود را دارد. به عنوان مثال برخوردهای انضباطی با دانشجویان صورت می‌گیرد که این برخوردها در برخی موارد به اخراج دانشجو نیز منجر می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها