کوتاه از جهان

سفر اردوغان به امارات و عربستان

جام‌جم آنلاین: نخست‌وزیر ترکیه هفته آینده طی یک سفر دو روزه به امارات عربی متحده و عربستان سعودی سفر خواهد کرد. به گزارش روزنامه قطری الشرق،رجب طیب اردوغان دوشنبه آینده وارد امارات عربی متحده خواهد شد تا در سومین کنفرانس جهانی انرژی که در ابوظبی برگزار می‌شود، شرکت کند.
کد خبر: ۳۰۷۰۶۳

وی سپس روز سه‌شنبه راهی عربستان سعودی می‌شود تا در یک دیدار رسمی با مقامات سعودی درباره روابط دوجانبه آنکارا ریاض، مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای مهم گفت‌وگو کند.

تشکیل نیروی مبارزه با تروریسم

جام‌جم آنلاین: وزیر خارجه ایتالیا پیشنهاد تشکیل نیروی مبارزه با تروریسم در سومالی را داد و از کشورهای کمک کننده به سومالی نیز خواست به تعهدات خود در برابر این کشور عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، فرانکو فراتینی پس از دیدار با شریف شیخ احمد، رئیس جمهور سومالی اعلام آمادگی کرد که پلیس ژاندارمری ایتالیا موسوم به کارابینیری آمادگی دارد نیروهای سومالیایی را برای تشکیل گروه مبارزه با تروریسم در کشور کنیا تحت آموزش قرار دهد.

دیداررئیس‌جمهور مکزیک از ژاپن

جام‌جم آنلاین: وزارت امور خارجه ژاپن با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: فیلیپه کالدرون رئیس‌جمهور مکزیک در صدر هیاتی بزودی از ژاپن دیدار می‌کند.

در این بیانیه اعلام شده است: سفر رسمی سه روزه رئیس‌جمهور مکزیک از روز 31 ماه ژانویه آغاز می‌شود.

خالدمشعل: آماده‌ام به مصر سفر کنم

جام‌جم آنلاین: رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس ناکید کرد که مشکلی میان این جنبش و مصر نیست.

خالد مشعل در گفت‌وگو با روزنامه مصری الیوم با اشاره به روابط جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و مصر اعلام کرد: اگر برادران مصری مرا به کشور خود دعوت کنند، من آماده‌ام که در سفری فوری به قاهره بروم.

مشعل با بیان این‌که جنبش حماس، جنبشی فلسطینی، عربی و اسلامی است، تاکید کرد این جنبش در مالکیت کسی نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها