وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد:

اجلاس ناشران جهان اسلام سرآغاز حرکتی پویا در حوزه نشر

گروه فرهنگ و هنر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اجلاس بین‌المللی ناشران جهان اسلام را فرصت مناسبی برای ارتقای سطح روابط و تبادل دانش و تجارب ناشران دانست. سیدمحمد حسینی که در جلسه شورای سیاستگذاری نخستین اجلاس بین‌المللی ناشران جهان اسلام درباره اهمیت این اجلاس سخن می‌گفت با برشمردن اشتراکات دینی، علمی و تاریخی مخاطبان این اجلاس گفت: دستیابی به الگوی جامع ارتباطی و تعامل ناشران جهان اسلام در معرفی و جهانی کردن اندیشه‌ها و اهداف مشترک ناشران مسلمان دنیا، گامی ارزنده ومهم ارزیابی خواهد شد.
کد خبر: ۳۰۶۲۹۸

وی با برشمردن اهمیت نشر و تأثیر آن در تقویت ارتباطات ملت‌های مسلمان گفت: باید تلاش کنیم از طریق نزدیک کردن ناشران جهان اسلام به یکدیگر، رشد و تعالی دانش نشر را هدف قرار دهیم و تعامل بین آنان را ارتقا بخشیم.

وزیر ارشاد افزود: این اجلاس یکی از کارهای بر زمین مانده جهان اسلام در حوزه نشر را پیگیری می‌کند که اقدامی ارزشمند و قابل تقدیر است. اجلاس بین‌المللی ناشران جهان اسلام اردیبهشت ماه 89 در تهران برگزار خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها