مسابقه داستان‌های کوتاه قرآنی جهانی می‌شود

گروه فرهنگ و هنر: حسن بنیانیان با اعلام دائمی شدن دبیرخانه مسابقه داستان کوتاه قرآنی با عنوان «قصص» در حوزه هنری استان گیلان، از برگزاری این مسابقه به صورت بین‌المللی خبر داد. به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، بنیانیان در آیین اختتامیه دومین مسابقه سراسری قصه‌های کوتاه بهره‌گیری از قصه‌های قرآنی در آثار هنرمندان را از مهم‌ترین رویکرد احیا و گسترش فرهنگ صحیح داستان‌نویسی عنوان کرد و گفت: بهره‌گیری از قصه‌های قرآنی با استفاده از بیان امروزی سبب ترغیب و جذب بهتر مخاطب می‌شود.
کد خبر: ۳۰۵۵۶۷

رئیس حوزه هنری کشور با اشاره به این‌که هنر قصه‌نویسی با استفاده از قرآن ارزشمند می‌شود، تاکید کرد: توسعه و گسترش فهم ادبی هنرمندان مهم‌ترین رکن حرکت در این مسیر است.

وی تلاش برای توسعه مهارت هنری و خلاقیت‌های فردی را یکی از 3 عنصر مهم گسترش فهم ادبی عنوان کرد و گفت: روان‌شناسی مخاطب و شناسایی نیاز جامعه در اثرگذاری و سازندگی یک هنر ادبی از نکته‌های قابل توجه و مهم است. وی قصه‌پردازی با استفاده از مطالعه در زندگی اجتماعی امروز را هم یکی از جنبه‌های موفقیت و جذابیت ادبیات داستانی و قصه‌نویسی ذکر کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها