بازداشت 3 نفر در لندن به اتهام تهدید برای انفجار هواپیما

پلیس انگلستان سه نفر را به اتهام تهدید برای منفجر کردن یک هواپیمای مسافری در فرودگاه هیثرو لندن بازداشت کرد.
کد خبر: ۳۰۵۲۸۵

به گزارش تلویزیون اسکای نیوز، این سه نفر جمعه شب و دقایقی قبل از اینکه یک هواپیمای مسافری شرکت هواپیمایی امارات از فرودگاه هیثرو لندن به مقصد دبی پرواز کند، با اعلام خطر خدمه پرواز، توسط پلیس دستگیر شدند.

این شبکه تلویزیونی گفت: این سه نفر 58 ، 48 و 36 ساله هستند که توسط پلیس  لندن دستگیر شده و بازجویی از آنان ادامه دارد.

هواپیمای اماراتی که 331 سرنشین داشت جمعه شب پرواز نکرد و مسافران آن به هتلی در لندن منتقل شدند.

این سه نفر زمانی دستگیر شدند که خدمه پرواز را به صورت لفظی به بمب گذاری در هواپیما تهدید کرده بودند. اتهام این افراد که همگی ملیت انگلیسی دارند در حال حاضر تهدید به بمب گذاری اعلام شده است.
پلیس پس از جست و جوی هواپیما، ماده خطرناکی را نیافته است.

پس از عملیات تروریستی نافرجام روز کریسمس در فرودگاه دیترویت، اغلب کشورهای غربی اقدامات امنیتی را افزایش داده اند بطوری که هر روز خبری جدید درباره اقدامات امنیتی که کشورهای مختلف در فرودگاه های خود اعمال کرده اند و یا بازداشت افرادی به اتهام تلاش برای انجام اقدامات تروریستی منتشر می شود.

این در حالی است که علاوه بر انگلستان در اغلب کشورهای اروپایی نیز تدابیر سخت امنیتی برای جلوگیری از حملات تروریستی اعمال شده و در اغلب این فرودگاه ها اسکنرهای بدن نما نصب شده است.

ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها