با اعتبار 14 هزار میلیارد ریالی دولت انجام می‌شود

پرداخت نقدی معوقه‌های بازنشستگان پیش از سال 79

گروه جامعه: با موافقت دولت به واگذاری 14 هزار میلیارد ریال سهام از شرکت‌های دولتی به صندوق‌های بازنشستگی، معوقه‌های مربوط به پاداش خدمت بازنشستگان قبل از سال 79 به طور نقد پرداخت خواهد شد. به گزارش ایرنا، هیات وزیران موافقت کرد که با تصویب هیات عالی واگذاری، 10 هزار میلیارد ریال سهام شرکت‌های دولتی به صندوق بازنشستگی کشوری و 4000 میلیارد ریال سهام به صندوق بازنشستگی لشکری واگذار شود.
کد خبر: ۳۰۴۴۶۴

هیات وزیران بنا به پیشنهاد وزارت رفاه و تامین اجتماعی و با استناد به اصل 138 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، واگذاری 14 هزار میلیارد ریال ازسهام شرکت‌های دولتی به صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری را تصویب کرد.

براساس این گزارش از میزان یاد شده 10 هزار میلیارد ریال سهام به بازنشستگان کشوری و 4000 میلیارد ریال سهام به بازنشستگان صندوق‌های لشکری با تصویب هیات عالی واگذاری موضوع ماده 13 قانون برنامه سوم توسعه تنفیذی در ماده 9 قانون برنامه چهارم واگذار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها