مسوول کمیته طرح‌ها و لوایح فراکسیون ورزش:

برخی سالن‌های ورزشی انبار کود و سم شده‌اند

گروه ورزش:اعضای فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در نشستی با مدیران قبلی و کنونی ورزش، مسائل مختلف ورزش کشور را به منظور تدوین برنامه پنجم مورد بحث و بررسی قرار دادند. در این نشست که با محور تهدیدها، چالش‌ها و فرصت‌های فراروی ورزش و با حضور افرادی نظیر علی سعیدلو، محمد علی‌آبادی، مصطفی هاشمی‌طبا، بهرام افشارزاده، امیررضا خادم، حسن غفوری‌فرد، مصطفی داوودی و داوود شمسی برگزار شد، امیدوار رضایی، رئیس فراکسیون ورزش اعلام کرد که این فراکسیون قصد دارد برنامه‌ها و پیشنهادهای ورزشی را از طرف 3 کمیته ورزش همگانی و تفریحات سالم، ورزش قهرمانی و حرفه‌ای و امور مربوط به باشگاه‌ها مورد بررسی قرار دهد.
کد خبر: ۳۰۱۰۶۳

به گزارش مهر، در این نشست مقداد نجف‌نژاد، یکی از اعضای فراکسیون ورزش طی اظهار نظری با تاکید بر لزوم ثبات مدیریتی در ورزش از تغییر و تحولات اخیر در فدراسیون‌های ورزشی انتقاد کرد و گفت: ثبات مدیریت یک اصل در ورزش است که باید اجرا و عملی شود؛ اما متاسفانه در ورزش ما این اصل وجود ندارد و با تغییر یک نفر، تمامی برنامه‌ها به هم می‌ریزد.

وی ادامه داد: متاسفانه اوضاع این روزهای ورزش بویژه فوتبال چندان مساعد نیست و مطرح کردن بحث‌هایی مثل منشور اخلاقی بر این آشفتگی افزوده است.

همچنین کاظم دلخوش، مسوول کمیته طرح‌ها و لوایح فراکسیون ورزش و نماینده صومعه‌سرا با انتقاد از ساخت‌وسازهای ورزشی غیرکارشناسی گفت: سالن‌هایی که با هزینه وزارت نفت در برخی روستاها احداث شده است، به دلیل نقایصی که دارد، به انباری برای کود و سم تبدیل شده است و اگر هم مسابقه‌ای در آن برگزار شود، جایی برای تماشاگران ندارد.

علی سعیدلو، رئیس سازمان تربیت بدنی هم تصریح کرد که برنامه اصلی‌اش تبدیل ورزش به اولویت اول کشور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها