نایب رئیس مجلس:

با اختلاف‌افکنان برخورد قانونی شود

گروه سیاسی: خروش ملت و مسوولان کشور در پی اقدام عده‌ای معدود علیه ارزش‌های انقلاب و موج محکومیت و اهانت برخی افراد مشکوک و فتنه‌انگیز به تمثال حضرت امام خمینی (ره)‌، بنیانگذار جمهوری اسلامی همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۳۰۱۰۰۳

محمدحسن ابوترابی‌فرد، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در گفتگوی روز گذشته با «جام‌جم» تاکید کرد: با مسببین چنین اقداماتی باید برخورد قضایی مناسب صورت گیرد. وی افزود: در عین حال، باید مسیر وحدت و انسجام در جامعه در پرتو رهنمودهای رهبر معظم انقلاب پیگیری شود. گفتگوی کوتاه ما را با ابوترابی‌فرد پیش رو دارید:

با توجه به توهینی که به ساحت مقدس بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران شد، چه تدبیری باید اندیشیده شود که بساط اهانت و تفرقه در کشور برچیده شود؟

ای کاش همان‌طور که مردم عزیز ما به سخنان رهبر معظم انقلاب توجه دارند و در این جهت حرکت می‌کنند، همه مسوولان و چهره‌های سیاسی نیز در مقام عمل، التزام به سخن، کلام و رهنمود مقام رهبری داشتند. اگر این رویداد آن گونه که باید، شکل می‌گرفت، امروز ما از فضای تهمت و اهانت به دور بودیم، به وحدت و انسجام لازم دست پیدا کرده بودیم و افراد فتنه‌آفرین از جمع ما به حاشیه رانده شده بودند.

برای رسیدن به وحدت و جلوگیری از اقدامات تفرقه‌آفرین و اهانت‌آمیز چه باید کرد؟

اصولا بازگشت به ارزش‌های دینی ما را به شناخت معروف و منکر و برخورد صحیح با منکرات و حضور جدی در کنار معروف دعوت می‌کند. امیدوارم که ما در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، معروف‌ها را بشناسیم و منکرات را مورد بازشناسی قرار دهیم و با نگاه روزآمد به این واژه‌های کلیدی و تحلیل صحیح مسائل جامعه، به ترویج معروف و برخورد با منکر همت کنیم. بزرگ‌ترین معروف، حرکت در جهت وحدت و انسجام ملی است و بدترین منکر، گام برداشتن در جهت شکاف و تفرقه در جامعه است. باید با کسانی که با هر روش و منشی به شکاف‌های اجتماعی دامن می‌زنند و کسانی که این شکاف‌ها را مدیریت می‌کنند، برخورد جدی و قانونمند داشت و ان شاءالله مسیر وحدت و عزت و انسجام ملی در پرتو رهنمودهای رهبر معظم انقلاب فراهم آید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها