حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش خبرنگار جام جم ، امروز در جلسه علنی روز چهارشنبه 4 نفر ازنمایندگان از 4 کمیسیون تخصصی به عنوان ناظر در کمیته نحوه اجرا و تحقق احکام مندرج در قانون بودجه سال 1388 انتخاب شدند.
براین اساس ، حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان از کمیسیون بهداشت با164 رای علی بوروغنی نماینده سبزوار از کمیسیون برنامه و بودجه با 145 رای ، امین شعبانی نماینده سنندج از کمیسیون آموز ش و تحقیقات با 142 رای و ستار هدایتخواه نماینده دنا از کمیسیون فرهنگی با 125 رای برای عضویت در این کمیته انتخاب شدند.
محمدرضا خباز در حین انتخاب اعضای ناظر طی تذکری به رئیس مجلس از تاخیر در این انتخابات انتقاد کرد و گفت: قرار بود این 4 نفر برای عضویت در کمیته در فروردین ماه انتخاب می شدند نه زمانی که تا پایان سال تنها 2 الی 3 ماه باقی مانده است.
علی لاریجانی نیز گفت:کمیسیون ها در معرفی اعضا تاخیر داشتند اما سلمه ای به عالم وارد نمی شود.
امیری - خبرنگار جام جم آنلاین
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....