اشعری خبر داد

راه‌اندازی سازمان اسناد و کتابخانه ملی در استان‌های کشور

گروه فرهنگ و هنر: نمایندگی‌های سازمان اسناد و کتابخانه‌ ملی ایران در استان‌های مختلف کشور راه‌اندازی می‌شود. این خبر را علی‌اکبر اشعری، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در حالی اعلام می‌کند که هفته پیش نمایندگی این سازمان با حضور رئیس‌جمهور در شیراز افتتاح شد. او با اشاره به این که کتابخانه‌های موجود در سطح شهرستان‌ها پاسخگوی نیازهای موجود نیست، ضرورت راه‌اندازی نمایندگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران را یادآور شد.
کد خبر: ۲۸۸۳۸۲

به گفته اشعری، کتابخانه‌های موجود در شهرستان‌ها از لحاظ کمی و کیفی مطلوب نیست. او که در خراسان رضوی با ایسنا گفتگو کرده، با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای فعال شدن نمایندگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی در خراسان رضوی گفت: این کتابخانه از لحاظ داشتن اسناد، منحصر به فرد است. اشعری خاطرنشان ساخت: این نمایندگی از لحاظ منابع کتاب، بیشتر در حوزه‌ خراسان‌شناسی و ایران‌شناسی فعالیت خواهد کرد.

راه‌اندازی کتابخانه مجازی یکی دیگر از اقدامات این سازمان است که اشعری دلایل آن را اینگونه توضیح می‌دهد: چون کتابخانه ملی در تهران قرار دارد، در حال حرکت به سمت ایجاد کتابخانه‌های مجازی هستیم.

به گفته وی، این کتابخانه‌های مجازی از همه شهرها، روستاها و حتی خارج از کشور قابل دسترسی هستند.

او در زمینه دسترسی به منابع از نقاط گوناگون ابراز کرد: هم‌اکنون تالارهای دیجیتال در کتابخانه ملی در تهران حجم زیادی از منابع را به صورت عمومی در اختیار مردم قرار می‌دهد. همین تالار در نمایندگی‌های استان نیز راه‌اندازی خواهد شد تا دسترسی به منابع راحت‌تر صورت گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها