در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
وی گفت: انجیر منبع غنی از فیبرغذایی غیرمحلول لیگنین است که نقش عمدهای در جلوگیری و رفع یبوست دارد. از انجیر میتوان در رژیمهای غذایی خاص مثل رژیم کمچربی، کمسدیم، پرفیبر، کاهش وزن و دیابتی استفاده کرد.
این متخصص تغذیه افزود: انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوهها بدون کلسترول است. 40 گرم انجیر تازه یا یک چهارم لیوان انجیر معادل یک واحد میوه است و 5/1 عدد انجیر خشک معادل یک واحد میوه یا 15 گرم کربوهیدرات است.
وی گفت: انجیر، فیبر غذایی بالایی دارد که هر واحد آن 20 درصد نیاز روزانه را تامین میکند. انجیر بیش از سایر میوهها املاح دارد.در هر 40 گرم انجیر تازه 244 میلیگرم پتاسیم (7 درصد نیاز روزانه)، 53 میلیگرم کلسیم و 2/1 میلیگرم آهن (6 درصد نیاز روزانه) وجود دارد.
صفوی افزود: انجیر از نظر طب قدیم ایران، گرم، تعرق بدن را زیاد، ادرارآور، حرارت بدن را کاهش میدهد، چاقکننده و برای آنها که میخواهند وزن اضافه کنند، بسیار مفید است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد