
شاملو ، بازپرس شعبه یکم دادسرای جنایی تهران درباره این پرونده به جامجم گفت: ساعت 22 شامگاه 12 مرداد امسال ، کارشناسان سازمان آب تهران هنگامی که برای نمونهبرداری آب مخزن شرب پونک به این محل عزیمت کرده بودند، پس از برداشتن سرپوش مخزن آب ، بوی نامطبوعی استشمام کردند.
موضوع را به مرکز فوریتهای پلیسی 110 و آتشنشانی اطلاع دادند که با حضور آنها در محل حادثه معلوم شد جسد متلاشی شدهای در داخل مخزن آب شرب پونک افتاده است.
با کشف این جسد متلاشی شده ، هماهنگی قضایی صورت گرفت و بقایای جسد برای بررسی هویت و علت مرگ به پزشکی قانونی انتقال یافت و آب شرب مخزن تخلیه شد.
بازپرس شاملو ادامه داد: در بررسیهای کارشناسان پزشکی قانونی مشخص شد 4 تا 6 ماه از مرگ مرد جوان میگذرد و با توجه به این که گوشی مربوط به شنا در گوش جسد کشف شده، احتمال این که وی به قصد شنا وارد مخزن آب شده باشد، وجود دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است