حق با شماست

درخواست از وزیر بهداشت برای بیمه ناباروری

یک شهروند از مارلیک: تقاطع جاده اندیشه و جاده ملارد (سه‌راه اندیشه)‌ سه‌راهی بزرگ و پرترددی است که محل گذر از آن با نرده مسدود شده و تنها پل لرزان و غیراستاندارد ضلع جنوبی جوابگوی رفت و آمد در تمامی جوانب نیست. با توجه به وجود چندین مدرسه و موقعیت ترمینالی سه‌راه، از شهرداری ملارد تقاضای نصب پل مکانیزه سه‌جانبه را داریم.
کد خبر: ۲۸۵۳۲۷

قره‌داغی از شهر قدس: ترافیک‌های پر ازدحام در این منطقه باعث بروز مشکلات عدیده‌ای شده است. از شهرداری درخواست دارم با احداث پل روگذر یا زیر گذر این مشکل را مرتفع سازد.

حسینی از کرج: پیاده‌روهای منطقه 7 گوهردشت بخصوص شهرک بهداری، وضعیت نامناسبی دارد و عبور و مرور رهگذران را با کندی و خطر مواجه کرده است.

یک شهروند از تهران: قرار بود هزینه درمان نازایی از طریق بیمه‌های درمانی تقبل شود و با این که دراین‌باره تصمیمات زیادی از سوی مسوولان ذی‌صلاح گرفته شد، همچنان وقتی به داروخانه می‌روم باید بیش از یک میلیون تومان برای خرید دارو هزینه کنم. از وزیر بهداشت درخواست رسیدگی دارم.

پیرو درج پیامی مورخ 19/6 اداره روابط عمومی بانک ملی ایران با ارسال نامه‌ای اعلام کرد: آقای خسروی پیام‌گذار محترم می‌توانند مستندات مربوط به پرداخت قبض خدماتی خود شامل سامانه پرداخت، تاریخ، شماره پیگیری و شماره کارت را جهت پیگیری به دورنگار اداره کل روابط‌عمومی بانک ملی به شماره 66738606 منعکس کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها