حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
آسوشیتدپرس گزارش داد پلیس در جنوب روسیه پس از انفجار 2 بمب در مسیر قطاری که از کیسلوودسک بسوی میرال نی وودی در منطقه کائوکاموس در حرکت بود مظنون اصلی را بازداشت کرد.
ویکتور کازانتسف فرستاده ویژه ولادیمیر پوتین به جنوب روسیه گفت آنها حدس می زنند فرد دستگیر شده عامل بمب گذاری در راه آهن جنوب باشد.
نیکلای لیتیوک قائم مقام وزیر حوادث امروز غیرمترقبه روسیه در جنوب این کشور نیز گفت حادثه زمانی رخ داد که قطار مسافربری به ایستگاه شهر پودکوموک نزدیک می شد و هر کدام از بمب ها حاوی 150 گرم مواد انفجاری بسیار قوی بود.
قطار مذکور 6 واگن داشت و بمب روی خط راه آهن جاسازی شده بود که به گفته شاهدان حداقل به 3 واگن در این حادثه آسیب جدی وارد آمد.
یک مامور اطلاعاتی روسیه گفت به تازگی اطلاعاتی حساسی درباره یک رشته عملیات توسط جدایی طلبان چچن در جنوب روسیه رسیده است و به همین دلیل آنها به حالت آماده باش درآمده تا جلوی حوادث امروز مشابه را بگیرند.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....