تاج: تاکنون 13 میلیارد ریال در فوتسال هزینه کرده‌ایم

گروه ورزش: نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال با اشاره به هزینه 13 میلیارد ریالی صرف شده در فوتسال، تصریح کرد: علی سعیدلو، رئیس سازمان تربیت بدنی اطلاعات کاملی از مسائل و جریان‌های فوتبالی دارد. مهدی تاج که در مسوولیت حساس مدیریت تیم‌های ملی، یک لحظه نیز در جهت پیشبرد امور تیم‌های مختلف بی دغدغه نیست، با اشاره به حرکت‌های مثبتی که در عرصه فوتسال ایران صورت گرفته است، گفت: تاکنون 13 میلیارد ریال در این رشته سرمایه‌گذاری کرده‌ایم، گرچه معتقدیم برای توسعه بیشتر باید خیلی بیشتر از اینها هزینه کنیم تا با توجه به استعدادهایی که در فوتسال داریم، جایگاه خود را در فوتسال جهان تثبیت کنیم.
کد خبر: ۲۸۲۵۵۸

وی در عین حال با ابراز رضایت از عملکرد حسین شمس، سرمربی تیم ملی فوتسال گفت: فدراسیون همچنان به حمایت خود از این مربی ادامه خواهد داد تا وی با اجرای تمام برنامه‌های خویش، فوتسال ایران را به جایگاه مورد نظر رهنمون سازد.

رئیس کمیته تیم‌های ملی از فوتسال و فوتبال ساحلی به‌عنوان دو مزیت ورزش ایران در دنیا و آسیا یاد و اظهار کرد: ایران در این دو رشته از توانمندی و ظرفیت‌های بالایی برخوردار است که می‌توان در سایه برخورداری از تشکیلات و سازمان لیگ مستقل به جایگاه بالاتری در این دو رشته دست یابد. مهدی تاج همچنین با اشاره به بازدید علی سعیدلو، رئیس سازمان تربیت بدنی از کمپ تیم‌های ملی فوتبال در عصر روز دوشنبه گفت: خوشبختانه آقای سعیدلو اشراف لازم را به مسائل فوتبالی دارد و نیز دارای اطلاعات کاملی از جریان‌های موجود در فوتبال است که این امر برای فوتبال ایران پیام‌های مثبتی به دنبال دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها