روسیه انصراف از استقرار موشک در کالینینگراد را رد کرد

رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه روز دوشنبه خبر انصراف کشورش از استقرار موشکهای اسکندر در منطقه کالینینگراد و در نزدیکی مرز لهستان را تکذیب کرد.
کد خبر: ۲۸۱۸۵۱

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، ژنرال "نیکلای ماکارف" با رد این خبر گفت: هرگز چنین خبری صحت ندارد و چنین تصمیمی اتخاذ نشده، این یک تصمیم سیاسی است و باید توسط رئیس جمهور اتخاذ شود.

رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه افزود: آمریکا از استقرار سپر موشکی در اروپای شرقی صرف نظر کرده و در عوض سیستم دیگری را در دریا مستقر می کند. آنها از استقرار سپر موشکی به طور کامل چشم پوشی نکرده ند. آنها ( آمریکا ) در نظر دارند تا یک سیستم موشکی در دریا دایر کنند.

این در حالی است که در روزهای گذشته معاون وزیر دفاع روسیه خبر صرف نظر کشورش از استقرار موشکهای اسکندر در کالنینگراد را تائید کرده بود. 

"باراک اوباما" روز پنجشنبه 17 سپتامبر انصراف آمریکا از استقرار سپر موشکی در کشورهای لهستان و جمهوری چک را اعلام کرد.

آمریکا در ماه ژانویه سال (2007) به دو کشور لهستان و جمهوری چک که پیشتر از اقمار شوروی بودند و در حال حاضر از اعضای اتحادیه اروپا و ناتو هستند، پیشنهاد داد تا یک سامانه دفاع ضد موشکی شامل 10 موشک رهگیر در لهستان و یک سیستم راداری را در خاک چک مستقر کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها