دبیر شورای عالی امنیت ملی:

حضور ناوهای بیگانه در منطقه، راهزنی مدرن است

گروه سیاسی: دبیر شورای عالی امنیت ملی، حضور ناوهای بیگانه در منطقه را راهزنی مدرن خواند و بر ضرورت برخورد با همه اشکال ناامنی دریایی تاکید کرد.
کد خبر: ۲۸۱۱۶۱

به گزارش ایرنا، سعید جلیلی در دیدار آفتیموس میتروپلوس ، معاون دبیرکل سازمان ملل و دبیرکل سازمان جهانی دریانوردی، دریانوردی را بستر ارتباطی مهمی برای ملت‌ها خواند و با اشاره به بروز ناامنی در مناطقی از جهان از جمله خلیج فارس و دریای عمان، حضور ناوهای بیگانه را در منطقه راهزنی مدرن توصیف و بر ضرورت به‌کارگیری سازوکارهایی درون‌زا برای تامین امنیت دریانوردی در این منطقه حساس تاکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی با انتقاد از قدرت‌هایی که از هزاران کیلومتر دورتر با ناوها و زیردریایی‌های هسته‌ای خود به منطقه استراتژیک و حیاتی خلیج فارس لشکرکشی دریایی کرده‌اند، گفت: برخی با مقاصد سیاسی و با هدف فشار بر کشورها، حقوق ملت‌های این منطقه و آرامش و سلامت محیط زیست را در معرض خطر جدی قرار داده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها