حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش واحد مرکزی خبر، اداره کل اطلاعات و مطبوعات وزارت امور خارجه با انتشار این خبر اعلام کرد: مراسم معارفه برقعی که پیش از این معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور بود، بعدازظهر امروز در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.
منوچهر متکی وزیر امور خارجه در دور دوم وزارتش معاونت اقتصادی و سمت قائم مقام وزارت امور خارجه را ادغام می کند.
حسین شیخ الاسلام و محسن طلایی به ترتیب قائم مقام و معاون اقتصادی وزیر خارجه بودند.
در مراسم معارفه قائم مقام جدید و معاونت اقتصادی و تودیع قائم مقام سابق، منوچهر متکی وزیر خارجه، امیر منصور برقعی را به عنوان قائم مقام و معاونت اقتصادی جدید این وزارتخانه معرفی و از خدمات حسین شیخالاسلام، قائم مقام پیشین قدردانی کرد.
متکی با ذکر سوابق فعالیتهای مهندس برقعی، قائم مقام و معاونت اقتصادی جدید وزارتخانه گفت: تلاشهای ایشان در طول خدمت در معاونت برنامهریزی راهبردی مقرون با موفقیت بود و انتظار میرود در سمت جدید نیز منشاء اثرات و خدمات مفید باشند.
وی همچنین با اشاره به سوابق فعالیتهای شیخالاسلام در مدت 25 سال گذشته از خدمات صادقانه و مخلصانه ایشان قدردانی و تشکر کرد.
همچنین برقعی، با اشاره به منابع عظیم انسانی و علمی در وزارت امور خارجه گفت: امید است بتوانیم بخشهایی از رهنمودهای مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای دولت نهم و دهم را که سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را مطمح نظر قرار داده بود، با همکاری و همدلی کارکنان وزارت امور خارجه جامه عمل بپوشانیم.
در این مراسم همچنین وزیر امور خارجه ایران از تلاشهای "طلائی" معاون اقتصادی وزارت امور خارجه که به افتخار بازنشستگی قائل آمد نیز تقدیر نمود و در پایان مراسم نیز لوح تقدیر به شیخالاسلام و طلایی از سوی وزیر امور خارجه اهداء شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....