حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
احمدینژاد در جمع اعضای دولت نهم افزود: راه امام، صراط مستقیم حرکت ملت ایران و راه نجات بشر از همه مشکلات و مسائلی است که گرفتار آن است.
وی گفت: درواقع امام آمد و پنجرهای به سمت نور باز کرد و راه نجات از ظلمات، فقر، فساد، تبعیض، استکبار و استثمار را در برابر بشر قرار داد. رئیس جمهور افزود: دنیا بداند ملت ایران و دولت جمهوری اسلامی و نسلهای پی درپی با همه وجود دلبسته و پایبند به این راه هستند و ما حیثیت، موجودیت و هویتمان را از پیوستگی به این راه میدانیم و به فضل الهی با قدرت و تا آخر در این مسیر حرکت خواهیم کرد. احمدینژاد گفت: راه امام؛ راه ایستادن بر ارزشهای الهی، یگانه پرستی، عدالت، خدمتگزاری، نوکری مردم، احیای کرامت انسانی و احترام به نوع انسانها و راه دلدادگی و عشق ورزی به نوع بشر است و اینها همه عصاره تعلیمات انبیای الهی و تحقق آنها در زمین و آرمان بلند انبیا، صالحان و پاکان تاریخ است.
وی افزود: میبینید به فضل الهی امروز و پس از 30 سال نام، راه و مکتب امام درخشندهتر، پرشورتر و پرقدرتتر مسیر خود را در جهان ادامه میدهد و ما این را تنها راه تکامل و ادای وظیفه و ایفای تعهدات انسانی، اسلامی و الهی خود میدانیم و به فضل الهی تا آخر پای آن ایستادهایم.
دولت نهم همه تلاشش را کرد
رئیسجمهور همچنین در آستانه سالروز شهادت رجایی و باهنر بر مزار شهدای دولت حضور یافت و با خواندن فاتحه، یاد و مقام آنان را گرامی داشت.احمدینژاد گفت: به نظرم دولت نهم همه توان و تلاشش را به کار گرفت که راه صداقت، خدمتگزاری، پایداری در راه حقوق ملت، ایستادگی بر سر ارزشهای انسانی و آرمانهای انقلابی را هم زنده نگه دارد و هم ادامه دهد و به نظرم دولت نهم همه تلاشش را به کار بست.
وی افزود: من همیشه با خودم فکر میکنم اگر شهید رجایی در میان ما بود، چگونه میاندیشید، چه میکرد و چطور میایستاد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....