سایه‌خبر

در جلسه فراکسیون انقلاب وزیران زن رای نیاوردند

فراکسیون انقلاب اسلامی پیش از آغاز تعطیلات پایان هفته، طی جلسه‌ای به رای‌گیری درباره وزیران پیشنهادی دولت دهم پرداخت. در این جلسه هیچ یک از وزرای زن نتوانستند رای لازم را از اعضای این فراکسیون کسب کنند و علی‌آبادی هم رای لب مرزی آورد. یکی از اعضای این فراکسیون که تمایلی به افشای نامش نداشت، در گفتگو با ایلنا، در پاسخ به این که چرا به وزیران زن، رای ندادید، گفت: عدم ارائه رای لازم به هریک از 3 وزیر پیشنهادی بهداشت، آموزش و پرورش و رفاه، دلایل خاص خود را داشت.
کد خبر: ۲۷۶۶۶۸

رئیس بعدی سازمان زندان‌ها کیست؟

دادستان کنونی شهر مشهد بزودی به عنوان رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور معرفی خواهد شد. به گزارش ایرنا، رئیس قوه قضاییه بزودی غلامحسین اسماعیلی، دادستان کنونی شهر مشهد را به عنوان رئیس جدید سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور منصوب خواهد کرد.

عرضه کتاب‌های مربوط به وهابیت در نمایشگاه کتاب

مدیر بنیاد معارف اسلامی گفت: سخیف‌ترین کتاب‌های وهابیت علیه تشیع در نمایشگاه کتاب تهران به فروش می‌رسد، در حالی که کتاب‌های ما اجازه نمایش در نمایشگاه‌های عربی را ندارند و این محدودیت نتیجه رایزنی ضعیف است.

حجت‌‌الاسلام والمسلمین محمدجواد مهری از محققان و ناشران حوزوی و مدیر بنیاد معارف اسلامی درباره ممنوعیت عرضه کتاب‌های عالمان شیعی در نمایشگاه‌های کتاب در کشورهای عربی به فارس گفت: موضوع ممنوعیت ارائه کتاب‌های شیعیان در کشورهای عربی اتفاق تازه‌ای نیست، بلکه در گذشته نیز اتفاق افتاده و این ممنوعیت شامل اغلب کتاب‌های شیعه می‌شود و کتاب‌های خاصی را در بر نمی‌گیرد.

وی افزود: حدود 20 سال است که در نمایشگاه‌های کتاب کشورهای عربی شرکت می‌کنم، در آنجا صاحب غرفه هستم و به پخش کتاب‌های اعتقادی شیعه می‌پردازم، اما 2 تا 3 سال است که مشکلات ما بیشتر شده است و دلیل آن را عدم توجه و رایزنی در بخش فرهنگی و تحرک کم مسوولان متخصص در این امر می‌دانم. وی با ابراز تاسف نسبت به بی‌اعتنایی مسوولان در مورد ترویج‌ وهابیت در کشور خاطرنشان کرد: یکی از دردهایی که در سینه ماست، این است که سخیف‌ترین و بدترین کتاب‌ها علیه مذهب تشیع در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران توسط سعودی‌ها با تیراژ بالا و قیمت مناسب به فروش می‌رسد و مسوولان ما هیچ واکنشی نسبت به این هجمه فرهنگی نشان نمی‌دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها