حسینی موافق وزیر آموزش و پرورش:

فرد منتخب رئیس جمهور به مسائل اشراف دارد

نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس جمهور فردی را برای وزارت آموزش و پرورش انتخاب کرده که به مسائل اشراف دارد.
کد خبر: ۲۷۶۵۸۴

به گزارش ایرنا "سید قدرت الله حسینی" در دومین روز از بررسی رای اعتماد به 21 وزیر پیشنهادی رییس جمهور در جلسه علنی امروز دوشنبه مجلس شورای اسلامی که به عنوان موافق وزیر آموزش و پرورش سخن می گفت، اظهار داشت: در رابطه با سخنان "عباسپور" در خصوص معلمان حق‌التدریسی باید گفت که حتی یک نفر از آن‌ها در دولت نهم وارد سیستم آموزش و پرورش نشده و آنان در زمان دولت‌های قبلی وارد آموزش و پرورش شده‌اند و دولت نهم نیز در طی دوران مسئولیت خود تلاش در حل مشکلات حق‌التدریسی‌ها داشته است.

وی افزود: آموزش و پرورش دستگاهی است که باید پاسخگوی انسان‌ها باشد، پاسخ به دو سوال مهم شناخت راز هستی و شناخت انسان دارای اهمیت است و اینکه در راه این شناخت چه کارهایی باید صورت گیرد.

وی اظهار داشت: در شناخت انسان‌ها با پدیده‌ای همسان مواجه نیستیم زیرا انسان کلاف سر درگمی‌ است که نمی‌توان به راحتی به حقیقت آن پی‌برد.

حسینی گفت: ملت ایران در 30 سال گذشته 9 دولت را تجربه‌ کرده‌اند، در ارتباط با وزرای آموزش و پرورش طی 30 سال گذشته منهای شهید باهنر باید گفت که کدام یک از وزرا در فلسفه آموزش و پرورش اشراف داشته و در این زمینه متخصص بوده‌اند.

وی افزود: بنای کار در آموزش و پرورش در آن فلسفه‌ای نبوده که دنبال آن هستیم زیرا بهترین فکر‌ها باید در آموزش و پرورش طراحی و بر اساس آن افقی روشن ترسیم شود و در این راستا سوال بنده این است که چه کسانی باید بین این نهاد آموزشی و خانواده، مسجد و آموزش‌عالی هماهنگی ایجاد کنند.

نماینده مردم گچساران گفت: سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی مبتنی بر فلسفه تربیت به عنوان چارچوب نظری و ساماندهی تربیت و برقراری رابطه شایسته با فرهنگ در آموزش و پرورش باید توسط شخصیتی که در تعلیم و تربیت متخصص است صورت گیرد.

حسینی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: آیا شک دارید کسی که اصول و مبانی تعلیم و تربیت، مدیریت آموزش، مفاهیم قرآن، کلیات فلسفه، انسان‌شناسی اسلامی و تربیت در سیره معصومین را تدریس کرده نمی‌تواند این مسئولیت را به عهده گیرد.

وی اظهار داشت: مشکلات آموزش و پرورش مسائل سخت‌افزاری نیست و بحث تعلیم و تربیت مطرح است که در دولت نهم نیز مدارس زیادی در دورترین نقاط کشور ساخته شده و حقوق فرهنگیان نیز افزایش یافته است.

نماینده موافق گزینه آموزش و پرورش گفت: رئیس‌جمهور به مطالبی که مخالفان بیان داشته‌اند اعتقاد دارد و بر این اساس تصمیم گرفتند که کسی را به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی کنند که در این خصوص اشراف داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها