بازار عراق خارج از دسترس تاجران خوزستان

اهواز - خبرنگار جام‌جم: با وجود ظرفیت‌ها و پتانسیل‌هایی مثل راه‌های دسترسی به عراق و همسایگی اما تجار خوزستانی نتوانسته‌اند رتبه نخست صادرات کالا به کشور عراق را کسب کنند. با وجود مرزهای آبی و خاکی، نزدیکی به کشور همسایه، تعدد تجار و صادرکنندگان ‌و همچنین برگزاری کار‌گروه‌های مختلف برای توسعه صادرات به عراق، همچنان خوزستان نتوانسته از این مزیت‌ها همانند سایر استان‌های همجوار با عراق، بهره بگیرد.
کد خبر: ۲۷۴۱۳۲

رئیس سازمان بازرگانی خوزستان گفت: شرایط انتظامی، ایمنی و استراتژیک خوزستان، همچنین ‌شرایط نامطلوب جوی، گرمای هوا و در نتیجه فاسد شدن مواد غذایی از جمله عواملی است که موجب شده به این هدف دست نیابیم. حتی این مسائل موجب شده بیشتر تجار کالاهای خود را از مرزهای استان کردستان به عراق صادر کنند.

چراغی یادآور شد: از جمله دلایل کاهش میزان ارزش صادرات خوزستان، اثرگذاری بحران اقتصادی جهان بر صادرات و کاهش قیمت محصولات پتروشیمی است؛ چرا‌که محصولات پتروشیمی جایگاه بالایی در صادرات استان دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها