سفیر روسیه در ناتو:

نشست شورای روسیه-ناتو بزودی برگزار می‌شود

نماینده دائم روسیه در بروکسل در پایان مذاکرات خود با دبیرکل جدید ناتو اعلام کرد، نشست شورای روسیه-ناتو با هدف بررسی مشارکت در عرصه افغانستان و توسعه همکاری‌ها 30 سپتامبر(8 مهرماه) برگزار می‌شود.
کد خبر: ۲۷۲۱۳۷

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه کامرسانت روسیه، "دمیتری راگوزین " نماینده دائم روسیه در ناتو اعلام کرد که بر اساس توافقات صورت گرفته در ملاقات روز سه شنبه با "آندرس فوگ راسموسن " دبیر کل جدید پیمان آتلانتیک شمالی در بروکسل، نشست شورای روسیه-ناتو در تاریخ 30 سپتامبر (8 مهرماه) برگزار خواهد شد.
 
از جمله موضوعات جدید مورد بررسی بین طرفین در این نشست می توان از مشارکت روسیه و ناتو در افغانستان و نیز همکاریهای نظامی-فنی دوجانبه نام برد.

روز گذشته "آندرس فوگ راسموسن " دبیر کل جدید ناتو و "دمیتری راگوزین " نماینده دائم روسیه در مقر سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در بروکسل برای نخستین بار با یکدیگر ملاقات کردند. در این مذاکرات دورنمای روابط بین روسیه و ناتو با توجه به رهبری جدید این سازمان مورد بررسی قرار گرفت.

به نوشته این روزنامه، راگوزین نخستین ملاقات خود با دبیر کل جدید ناتو را گفتگوهایی حرفه ای و بدون میانجی بیان کرد و به اعتقاد وی، راسموسن خود را برای این مذاکرات به خوبی آماده کرده بود. وی اعتراف کرد که شخص دبیر کل ناتو قصد دارد «صفحه سیاه روابط دوجانبه» را ورق بزند و تلاشهای تازه ای را برای بهبود روابط با روسیه انجام دهد.

نماینده دائم روسیه در ناتو همچنین اعلام کرد که در جریان این گفت‌وگوها وی دعوتنامه "سرگی لاوروف " وزیر امور خارجه این کشور برای ملاقات با دبیر کل جدید ناتو در نیویورک در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد که در ماه سپتامبر برگزار می شوند را به ایشان ارائه داده است.

به گفته وی، این ملاقات در راستای تعیین مباحث طرفین در جریان سفر راسموسن به مسکو انجام خواهد شد. دبیر کل جدید ناتو اعلام کرده است که تصمیم دارد تا پایان سال 2009 به روسیه سفر کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها