میرتاج‌الدینی در گفت‌وگو با جام‌جم آنلاین:

عوامل اغتشاش باید پاسخگوی اعمال خود باشند

"محمدرضا میرتاج الدینی " عضو هیات‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر محاکمه عادلانه عوامل اغتشاشات و آشوب‌های خیابانی پس از انتخابات اخیر ریاست جمهوری در کشور گفت: این افراد باید پاسخگوی اعمال خود باشند.
کد خبر: ۲۶۹۶۷۳

میرتاج‌الدینی نماینده تبریز امروز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار جام‌جم آنلاین با بیان این که عوامل اغتشاشات ضمن ایجاد اغتشاش و آشوب‌های خیابانی باعث کشته شدن عده‌ای از مردم شدند، گفت: این افراد به اموال عمومی و همچنین اموال مردم آسیب زدند. بنابراین باید ضمن محاکمه در دادگاه، به مجازات برسند و پاسخگوی اعمال خود باشند.

وی با تاکید بر این که هر محاکمه‌ای در چارچوب قوانین انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: همه باید از حقوق قانونی برخوردار بوده و ضمن داشتن حقوق کامل از حق وکیل نیز برخوردار شوند.

 عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به پیامد رفتارهای برخی از عوامل اغتشاشات که قبلا مسئولیت‌هایی در کشور داشتند، گفت: محاکمه این افراد نشان می‌دهد که اگر هر فرد و مسئولی موجب ارتکاب عملی شود و براساس آن به نظام، انقلاب و همچنین مردم آسیب برساند باید پاسخگوی اعمال خود باشد و مسئولیت وی مانع از رسیدگی به اتهاماتش نمی‌شود و این مسئولیت برای وی مصونیت ایجاد نمی‌کند.

دادگاه اولین گروه از عوامل آشوبهای اخیر صبح امروز در مجتمع قضایی امام خمینی(ره) برگزار شد.

 اتهام این افراد به شرح زیر است:

 1-حمله به مراکز نظامی با سلاح گرم و سرد و بمب‌های آتش‌زا

2- حمله به مراکز دولتی و به آتش کشیدن آنها

3- تخریب اموال عمومی

4- ایجاد رعب و وحشت در بین مردم

5- ارتباط با گروه‌های معاند و محارب مانند گروهگ منافقین

6- ضرب و شتم مأمورین انتظامی و امنیتی

7- ضرب و شتم شهروندان

8- تخریب اموال شخصی مردم

9- تهیه گزارش برای رسانه‌های بیگانه و دشمن

10- توزیع شبنامه بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلام

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها