رودها هرز می‌روند روستاها تشنه‌تر می‌شوند

نجف‌آباد - خبرنگار جام‌جم: عدم بهره‌وری کارشناسانه و مناسب از منابع کشور، خصوصا در روستاها باعث بروز مشکلات ناشی از کمبود آب شده است. حمید سعادت، نماینده نجف‌آباد در مجلس با بیان این مطلب اظهار کرد: با برنامه‌ریزی صحیح و به‌کارگیری مدیریت توسعه‌مدار می‌توان راهکارهایی ارائه کرد تا از منابع موجود منطقه به نحو مطلوب استفاده کنیم؛ چراکه در منطقه برای بهره‌وری بهینه برنامه‌ریزی نشده است. به طور مثال آب رودخانه‌ها در حالی هدر‌می‌رود که روستاهای مجاور آنها از کمبود آب رنج می‌برند.
کد خبر: ۲۶۸۱۷۹

وی درخصوص مشکلات استان اصفهان تاکید کرد: علی‌رغم اخبار موجود در کشور مبنی بر رفاه نسبی استان اصفهان و عدم‌محرومیت، روستاهایی در استان وجود دارد که از حد اقل امکانات رفاهی نیز برخوردار نیستند. سعادت گفت: به طور مثال در روستای دره‌بید از توابع شهرستان نجف‌آباد به لحاظ شاخص‌های توسعه، زیر متوسط کشور محسوب می‌شود. همچنین به لحاظ عمران روستایی، مسکن و آبرسانی با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی بسیج سازندگی، سعادت ابراز امیدواری کرد که با ورود بسیج سازندگی به عرصه‌های عمرانی، لایروبی قنات‌ها و بهسازی رودها، بخش عمده‌ای از مشکلات از میان برداشته شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها