سوء استفاده برخی اشخاص وسایتها از نام پیام نور

ییس دانشگاه پیام نور نسبت به سوءاستفاده برخی اشخاص و پایگاههای اطلاع رسانی از نام و اعتبار پیام نور بصورت غیرقانونی، هشدار داد.
کد خبر: ۲۶۵۴۴۲

دکتر سید محمد حسینی در گفت‌و‌گو با ایسنا با اعلام این مطلب گفت:‌ برخی سایتها با درج عناوینی مانند معرفی به عنوان وب سایتی جهت خدمات رسانی و پاسخگویی در مورد ثبت‌نام و نحوه و شرایط ورود به دوره‌های فراگیر کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور، درج اطلاعات و اخبار دانشگاه پیام نور، ارائه جزوات کمیاب، امکان خرید اینترنتی بسته‌های آموزشی زبان انگلیسی، امکان خرید اینترنتی دفترچه راهنمای کارشناسی ارشد، پاسخگویی به سوالات و مشاوره و غیره نسبت به گمراه کردن مراجعین به پایگاههای اطلاع رسانی این دانشگاه اقدام می‌کنند.

رییس دانشگاه پیام نور در خاتمه تاکید کرد: کلیه سایت‌های اطلاع رسانی که مستقیماً دریافت وجه نموده و سرویسهایی از این نوع را ادعا می‌کنند به هیچ وجه مورد پذیرش دانشگاه پیام نور نبوده و تنها وب سایت مرجع برای اطلاع رسانی، پورتال رسمی دانشگاه پیام نور به آدرس http://www.pnu.ac.ir  می‌باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها