به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، محمدرضا میرزایی، رئیس اداره زیباسازی منطقه با اعلام این خبر اظهار داشت: با جمعآوری لامپها و پروژکتورهای پرمصرف که برای نورپردازی منظر شبانه شهر مورد استفاده قرار میگرفت، هزار و 400 لامپ و پروژکتور IED (کم مصرف) با عمر 10 هزار ساعت جایگزین شد.
وی افزود: مصرف پروژکتورهای قبلی نصب شده در سطح معابر 564 هزار وات بوده است که با جمعآوری آنها و نصب لامپهای کممصرف در حال حاضر مصرف انرژی برق با 38 هزار و 939 وات، کاهش 5/14 برابری داشته است.
رئیس اداره زیباسازی شهرداری منطقه یک خاطرنشان کرد: این طرح در میادین ارتش، پیروز، دانشگاه، تجریش و برخی نقاط دیگر اجرا شده است.
وی با اشاره به ساماندهی برق مصرفی در میدان تجریش گفت: با تمهیدات لازم 11کیلو وات برق مصرفی در میدان تجریش به یک کیلووات رسید که این طرح در سایر میادین منطقه یک شهرداری تهران نیز اجرا میشود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم