قالیباف در افتتاح طرح بلیت الکترونیک:

پرداخت نرخ بلیت بر اساس توان مالی مردم می‌شود

شهردار تهران طرح پایلوت بلیت الکترونیکی را افتتاح کرد، با استفاده از این بلیت‌ در همه‌ی سیستم حمل و نقل عمومی شهر و اخذ نرخ بلیت بر اساس توان پرداختی مردم خبر داد و گفت: تهران 5 سال آینده جزء 10 کلانشهر برتر دنیا از نظر خدمات الکترونیک می‌شود.
کد خبر: ۲۶۵۳۷۵

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد باقر قالیباف امروز یکشنبه در آیین افتتاح همزمان 4 مرکز مکانیزه معاینه فنی خودروهای سنگین و ورود 25 دستگاه اتوبوس جدید تندرو BRT به ناوگان اتوبوسرانی و افتتاحیه پایلوت سامانه بلیت الکترونیکی گفت: در گذشته ادعا کرده بودم که نگذارم فاصله شمال و جنوب شهر تهران افزایش یابد و تأکید کرده بودم که تلاش کنیم برای مردم زندگی بهتری ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: اکنون نمی‌خواهم بگویم به این اهداف رسیده‌ایم اما جهتگیری‌های آن انجام شده و مسیر خوبی را آغاز کرده‌ایم و کار با سرعت خوبی در حال انجام است.

شهردار تهران با اشاره به اینکه باید نگاه مدیریت شهری را تغییر می‌دادیم، گفت: با تغییر نگاه می‌توانستیم اقدامات شایسته‌ای انجام دهیم.

قالیباف با تأکید بر این موضوع که اهل گله‌گذاری نیستیم، گفت: حداقل انتظار ما این است که از دوستان بر اساس قانون نه بیش از قانون توقع داریم که آنها در طول کار با ما همکاری کنند که این امر رخ نداده است.

به گفته قالیباف اعداد و ارقام کاملاً روشن و شفاف است و اگر کسی در جایی محفلی و یا سازمانی بخواهد به این موضوع رسیدگی کند کاملاً موضوع روشن و شفاف است و بعدها نیز قابل پیگیری است.

شهردار تهران در بخش دیگر سخنانش افزود: به مردم تهران گفته بودم که خوش ندارم به این اتفاقات بپردازم و به مردم قول دادم که چون شهردار تهران هستم مکلفم کارهای آنها را انجام دهم.

سالی 15کیلومتر مترو می‌سازیم

وی گفت: امروز در حوزه حمل و نقل عمومی بستر را آماده کرده‌ایم. در گذشته سالی 2 کیلومتر مترو در تهران ساخته می‌شد، امروز سالانه 15کیلومتر مترو می‌سازیم.

وی ادامه داد: به مردم منطقه 15، 13 و 14 شهرداری تهران قول می‌دهم تا پایان سال 89 از میدان شهید کلاهدوز سوار مترو شده و ظرف 45 دقیقه در مهر‌شهر کرج پیاده شوند. کار با سرعت خوبی در حال اجراست.

شهردار تهران گفت: مهم این است که مردم سوار مترو می‌شوند و در میدان انقلاب پیاده می‌شوند اگر در جای دیگری این اتفاق رخ می‌داد جنجال ملی بود ولی در حال حاضر این امر اتفاق افتاده است.به اعتقاد شهردار تهران مردم فرق بین کار انجام شده و نشده را متوجه می‌شوند.

اتوبوس‌ها در شأن مردم نیست

قالیباف در بخش دیگر سخنانش افزود: اتوبوسی که در حال حاضر مردم از آن استفاده می‌کنند در شأن مردم نیست در هر جای دنیا که بروید مشاهده می‌کنید که از امکانات چگونه استفاده می‌کنند.

شهردار تهران با بیان این مطلب که اتوبوس‌های جدیدی که وارد شهرداری تهران شده است را با وجود تمام فشارها خریداری کرده‌ایم، گفت: حتی یک ریال نیز کمک مالی نشده است در حالی که طبق قانون حداقل 82 درصد پول اتوبوس‌ها را که در مجلس تصویب شده باید دولت پرداخت کند.

قالیباف تصریح کرد: نیم درصد پول اتوبوس‌ها را نیز پرداخت نکرده‌اند و 100درصد پول اتوبوس‌ها از جیب مردم تهران تأمین شده است.

شهردار تهران اضافه کرد: هنوز ما قانع نیستیم که به مقصد نهایی رسیده باشیم اتوبوس‌ها باید با کیفیت بهتری باشد گرچه مقدمات این کار فراهم شده است.

شهردار تهران اضافه کرد: ما گفتیم حمل و نقل عمومی مهم است خیلی برای ما جوسازی شد، خط افسریه را زمانی که می‌خواستیم راه‌اندازی کنیم با مشکلات فراوانی روبه‌رو بودیم ولی این کار را انجام دادیم.با پول مردم اتوبوس می‌خریم و شهر را می‌سازیم.

شهردار تهران با اشاره به اینکه در حوزه حمل و نقل عمومی باید فرهنگ‌سازی شود، گفت: وقتی در حال توسعه خطوط تندرو بودیم، جو‌سازی‌های فراوانی شد چه منطقی پشت این موضوع قرار دارد که اعلام کردند که این کار آنها منطق دارد و در دنیا تجربه شده است و کار علمی برای آن صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: امروز شاهدیم روز به روز این خطوط توسعه می‌یابد و کسانی که در یک مقطعی با کار ما مخالف بودند امروز از ما می‌خواهند که چرا خطوط 4 و 5 را راه‌اندازی نمی‌کنید. خوشحالیم ما توضیح هم می‌دهیم که چرا کار عقب افتاده است ما پاسخ تمام عقب‌افتادگی‌ها را می‌دهیم.

بلیت الکترونیک فقط تبدیل کاغذ به کارت نیست

شهردار تهران در بخش دیگر سخنانش به راه‌اندازی پایلوت بلیت الکترونیکی در پایانه شهید حقانی اشاره کرد و گفت: این فقط یک بلیت الکترونیکی نیست که یک کاغذ را به کارت تبدیل کرده باشیم اتفاق بزرگی است که در این زمینه رخ داده است.به اعتقاد قالیباف فرهنگ‌سازی این کار بسیار مهمتر است.

شهردار تهران اضافه کرد: در آینده این کار این امکان را برای همه شهروندان فراهم می‌کند که هنگامی که سوار تاکسی، تاکسی تلفنی اتوبوس و مترو هم می‌شوند، می‌توانند از این کارت استفاده کنند.

وی اضافه کرد: دیگر چانه‌زدن، پول خرد نداشتن، گران بودن کرایه‌ها و اینکه هر روز خبرنگاران بپرسند چرا تاکسی‌مترها کار نمی‌کنند کمتر می‌شود با تغییر رویکرد و با مدیریت موضوعات این امر رخ داده است.

قالیباف با بیان اینکه اگر شعار عدالت می‌دهیم خیلی از بخش‌ها در این جاست، گفت: به گفته مولا علی عدالت در کلام فراخ و در پیاده سازی تنگ است.

شهردار تهران ادامه داد: ما عدالت را برای این می‌خواهیم که کرامت انسانی را رعایت کنیم ما برای حفظ کرامت انسان‌ها این امکانات را فراهم می‌کنیم.

قالیباف با بیان این مطلب که من می‌دانم رسانه‌ها هر جای حرف مرا می‌خواهند می‌زنند و هر جا را که دوست دارند پخش می‌کنند، گفت: فردا نروید بگویید که قالیباف می‌خواهد بلیت اتوبوس را گران کند اما آیا 20 تومان و 25 تومان نرخ کرایه اتوبوس است. اگر نرخ اتوبوس قرار است این مقدار باشد من 3 سال پیش گفتم اجازه دهید اتوبوس‌ها را صلواتی کنیم.

وی ادامه داد: چرا 20 تومان؟ ما به عنوان یک مسلمان چرا حاضریم که خواهر، مادر یا همشهری ما بدود و 20 تومان را به راننده دهد و دوباره بدود و از در عقب سوار شود اصلاً می‌ارزد می‌خواهم 20 تومان را نگیرد مردم صلواتی سوار شوند.

قالیباف ادامه داد: اصلاً منظورم این نیست که قیمت اتوبوس را 200 تومان کنیم که بی‌ارزد قصد من این است که کرامت و عدالت را رعایت کنیم.

وی ادامه داد: بعضی‌ها با توجه به شرایطی که دارند نباید یک قران هم بپردازند و سوار اتوبوس شوند و برخی نیز که استطاعت مالی دارند باید 150 تومان قیمت اتوبوس را بپردازند.

شهردار تهران افزود: ما تاکنون قادر نبودیم، شناسایی کنیم که چه کسانی مجانی و چه کسانی پولی سوار شوند ولی در مدیریت فعلی مشخص می‌کنیم که چه کسانی مجانی، 50 تومانی یا 150تومانی سوار شوند و با این کار کرامت انسان‌ها را نیز حفظ خواهیم کرد.
به اعتقاد شهردار تهران با این کار بحث کنترل، قیمت، کرامت، عدالت و انصاف رعایت می‌شود.

قالیباف با بیان این مطلب که اگر امروز معتقدیم در حمل و نقل عمومی به دنبال توسعه هستیم گفت: باید تمام تلاش خود را برای توسعه حمل و نقل عمومی انجام دهیم.

وی به اصل 44 قانون اساسی اشاره کرد و گفت: در حوزه بلیت الکترونیک شهرداری تهران هیچ سرمایه‌گذاری نکرده است و بخش خصوصی وارد شده است. خصوصی‌سازی و کوچک کردن شهرداری تهران از اهداف قطعی ماست.

قالیباف در بخش دیگر سخنانش با اشاره به اینکه شیعه علی میانه‌رو است، گفت: شیعه علی نباید افراط و تفریط کند باید اهل منطق باشد.

شهردار تهران اضافه کرد: با اطمینان می‌گویم که امروز در مجموعه مدیریت شهری به دنبال چه چیزی هستیم امروز ملت ما را نمی‌بخشد اگر با سعی و خطا حرکت کنیم. قالیباف در دهه اول انقلاب حق سعی و خطا داشت اما امروز که 30 سال از عمر مدیریتی انقلاب می‌گذرد و نباید سعی و خطا داشته باشیم.

وی ادامه داد: به مردم تهران قول می‌دهم که ظرف مدت 5 سال آینده جزء 10 کلان شهر دنیا در زمینه خدمات الکترونیک باشند.
به گفته قالیباف در حال حاضر تهران جزء این 10 شهر نیست.

25 اتوبوس جدید وارد BRT می‌شود

شهردار تهران همچنین در جمع خبرنگاران با اشاره به ورود 25 اتوبوس جدید به خطوط BRT گفت: در کمتر از یک ماه آینده 25 دستگاه اتوبوس دیگر وارد این خط می‌شود.

وی با اشاره به بحث بلیت الکترونیکی گفت: امروز این کار به صورت پایلوت انجام شده و تا آبان‌ تمام بلیت‌ها الکترونیکی می‌شود.

موضوع پلمب مرکز رسانه‌ها را پیگیری می‌کنم

شهردار تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر پلمب مرکز رسانه‌ها در خیابان پاکستان گفت: من نیز هفته قبل از این موضوع مطلع شدم وزیر محترم ارشاد نامه‌ای ارسال کردند و بنده نیز قول دادم موضوع را پیگیری کنم.

شهردار تهران ادامه داد: کمیسیون ماده 100 زیر نظر شهرداری تهران نیست یک نماینده از قوه قضائیه، یک نماینده از وزارت کشور و یک نماینده از اعضای شورای شهر در این کمیسیون حضور دارند وقتی کمیسیون ماده 100 تصمیمی را می‌گیرد، تصمیم لازم‌الاجراست.

وی ادامه داد: این دفتر در یکی از محل‌های مسکونی مستقر است، این موضوع به 6 یا 7 سال گذشته برمی‌گردد که مردم شکایت کردند و کمیسیون ماده 100 رأی را بر مسدود کردن داده است.

شهردار تهران اضافه کرد: این کاربری باید مسکونی باشد و طبیعتاً شهرداری تهران مکلف است رأی کمیسیون ماده 100 را ا اجرا کند.
قالیباف اضافه کرد: قول داده‌ام اگر امکان داشته باشد این موضوع را پیگیری کنم اگر بر اساس طرح تبدیلی بتوان این سیستم را اداری کرد وزارت ارشاد با پرداخت هزینه این کار را انجام دهد.

قالیباف در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه قرار است جلساتی بین شهرداری و هیئت دولت برگزار شود گفت: هر جلسه‌ای که به منظور رفع مشکل مردم باشد استقبال می‌کنم و امیدوارم جلسات نتیجه داشته باشد و مردم بتوانند از آن بهره‌مند شوند. من حتماً در جلسات شرکت می‌کنم.

قالیباف در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر انتصاب‌های زیادی که اخیراً در شهرداری تهران رخ داده است گفت: تغییر و تحول‌ها براساس ارزشیابی و عملکرد صورت گرفته است ما افراد را جابه‌جا کرده‌ایم و هیچ کس از مجموعه شهرداری خارج نشده است.
به گفته شهردار تهران برخی ارتقا یافته و برخی در جاهای دیگر مشغول به کار شده‌اند و این در راستای بهبود بخشی صورت گرفته است.

وی با تأکید بر این موضوع که هیچ حاشیه‌ای نداریم، گفت: در گذشته مدیران کارآمد را به مناطق شمالی می‌فرستادند ولی امروز ما مدیران کارآمد را به مناطق جنوبی می‌فرستیم که برای مردم کار کنند.

قالیباف درباره قیمت‌ بلیت‌ها گفت: هر تغییری درباره قیمت بلیت‌ها باید در شورای شهر تصویب شود. شورا تصویب می‌کند که برخی از افراد می‌توانند هزینه را پرداخت کنند یا خیر، نمی‌توان اتوبوسرانی را با سیستم 40 یا 50 سال گذشته اداره کرد.

شهردار تهران همچنین درباره پروژه شهر آفتاب گفت: این کار به دلیل مشکلات سرمایه‌گذاری تا حدودی به تأخیر افتاده است.

وی ادامه داد: حجم 2 هزار میلیاردتومانی سرمایه‌گذاری ما را با مشکل مواجه کرد در حال حاضر در شورا تصویب شده است که این پروژه به 6 پروژه کوچکتر تقسیم شود و بر این اساس در حال حاضر کار را آغاز کرده‌ایم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها