در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
مرد شاکی در اظهاراتش به بازپرس توکلی گفت: پیمانکار ساختمان هستم، ساعت 30/19 روز23 بهمن ماه در خیابان پیروزی 3 مرد ناشناس با تهدید چاقو و قمه و سلاح به سوی من حملهور شدند و پس از کتک زدن و بستن دست و پا و چشمانم، با انداختن من به داخل خودرویی، متواری شدند.
وی افزود: در میانه راه یکی از آدمرباها، با چاقو مرا زخمی کرد که بیهوش شدم و یک ساعت و نیم بعد به هوش آمدم که متوجه شدم مرا در باغ متروکهای به درختی بستهاند و مردی مراقبم هست.
اجیر شدههای 200 میلیون تومانی
دقایقی بعد 2 آدمربای دیگر به او ملحق شدند و مرا کتک زدند و از صحنه کتکهای من فیلم و عکس تهیه کردند و مدام فریاد میزدند که ماموریت دارند مرا به قتل برسانند و بابت این کار از فرد اجیر شده، 200 میلیون تومان پول گرفتهاند. با شنیدن این حرفها، ملتمسانه گفتم اگر مرا رها کنید پول بیشتری به شما میدهم. اما آدمرباها حرفهای خود را تکرار کردند و هر 10 دقیقه طناب را باز میکردند و مرا سمت چاهی میبردند و میگفتند، جسدت را در این چاه میاندازیم تا خانوادهات تو را پیدا نکنند. آنقدر التماس و گریه کردم که رضایت دادند در قبال دریافت پول، مرا به قتل نرسانند.
گروگانگیری 30 ساعته
سرهنگ محمدیان ادامه داد: شاکی در ادامه اظهاراتش عنوان کرد، آن شب با یکی از دوستانم تماس گرفتم و گفتم معامله کاری انجام داده و نیاز به 70 میلیون تومان پول دارم و از او خواستم، پول درخواستی را به حساب بانکیام واریز کند که پذیرفت و من روز بعد همراه یکی از آدمرباها به بانک رفتم و پول واریزی را برداشت و آن را به حساب بانکی دیگری واریز کردم و از این حساب 105 میلیون تومان برداشت کرده و آن را در قالب یک فقره چک 105 میلیون تومانی به مرد آدمربا دادم، ولی مرا آزاد نکردند و دوباره به باغ متروکه در شهریار بردند، پس از 30 ساعت گروگانگیری، آدمرباها مرا در صندوقعقب خودرویم انداختند و پس از طی مسافتی، خودرو را در یکی از اتوبانهای منتهی به شهریار رها کردند.
به سختی صندوقعقب را باز کردم و سوار خودرو شده و موضوع را به پلیس اطلاع دادم.
ردپای سارق حرفهای در آدمربایی
با اطلاعاتی که این مرد در اختیار بازپرس پرونده قرار داد، پروندهای تشکیل شد و کارآگاهان اداره11 پلیس آگاهی تهران، تحقیقات ویژهای را در این ارتباط آغاز کردند که معلوم شد، آدمربایان105 میلیون تومان پول دریافتی از شاکی را از طریق یک صرافی نقد کردهاند.
با چهرهنگاری از مردان آدمربا، پاتوقهای احتمالی آنها به طور نامحسوس تحت کنترل قرار گرفت تا عاقبت معلوم شد، تصویر یکی از مردان تحت تعقیب پلیس، به یک سارق سابقهدار به نام محمد شباهت دارد.
با مشخص شدن هویت وی، پاتوق احتمالی متهم تحت نظر گرفته شد و وی 25 خرداد امسال در یکی از محلههای جنوبی تهران دستگیر شد.
با انتقال مرد آدمربا به اداره 11 پلیس آگاهی تهران، وی در بازجویی راز ربودن شاکی را با تبانی3 همدستش فاش کرد.
یک آشنا، طراح آدمربایی بود
محمد مرد آدمربا در اظهاراتش گفت: چند بار به اتهام سرقت خودرو و موتورسیکلت زندانی شده بودم. چندی قبل پس از پایان محکومیتم آزاد شده بودم که یکی از دوستان قدیمیام به نام مسعودبه سراغم آمد و خواست او را در عملی کردن نقشه یک آدمربایی کمک و در قبال آن مبلغ کلانی دریافت کنم.
به این ترتیب یک هفته قبل از وقوع حادثه او را ملاقات کردم. متهم ادامه داد: مسعود به من گفت، یکی از آشنایانش که پیمانکار ساختمان است، وضع مالی خوبی دارد. بنابر این با ارائه عکس و مشخصات کامل وی خواست او را ربوده و به باغ متروکهای در شهریار کرج انتقال دهیم و به این ترتیب با تهدید به قتل و کتک زدن وی مبلغ کلانی از او اخاذی کنیم که پذیرفتم و نقشه آدمربایی وی را با 2 همدستم حامد و علی عملی کردم.
شب حادثه، مرد پیمانکار را ربوده و 30 ساعت گروگان گرفتیم و پس از اخاذی 105 میلیون تومانی، پس از کتک زدن و زخمی کردن مرد پیمانکار، او را در یکی از بزرگراههای منتهی به شهریار رها کرده و متواری شدیم سپس چک را از طریق یک راننده آژانس از یک صرافی به دلار تبدیل کردیم و پس از دریافت دلارها، آنها را میان اعضای باند تقسیم کردیم و 10 میلیون تومان هم به مسعود اجیرکننده پرداختیم و قرار بود، مبلغ دیگری هم به وی بپردازم که دستگیر شدم. به دنبال اظهارات وی، چند روز پیش کارآگاهان اداره 11 پلیس آگاهی تهران طراح آدمربایی و یکی از آدمرباها را در 2 محله تهران دستگیر کردند که آنها در بازجویی های پلیسی جرم خود را پذیرفتند.
بنابر این گزارش، متهمان با قرار قانونی روانه زندان شدند. تحقیقات تکمیلی برای دستگیری دیگر آدمربای فراری ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت